Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Verslag seizoensafsluiting jeugd

Ook voor de jeugd zit het seizoen 2023-2024 er weer op en zoals altijd sloten we dat gezamenlijk en met veel gezelligheid af. Met zo’n 600 deelnemers was het dan ook erg druk op ons sportpark en onze slogan “Samen met De Treffers” was deze dag meer dan van toepassing.

Dit jaar waren de “ouder-kind wedstrijden” weer terug van (even) weggeweest en dat gaf hilarische momenten en soms ook verbeten strijd. Aangezien we dit jaar vanwege onderhoud 2 velden minder ter beschikking hadden, konden we helaas geen attracties en spellen aanbieden. Dit maakte het plezier er echter niet minder om en de kinderen begonnen daardoor nog fitter aan de wedstrijd van het jaar. Geen enkel kind wilde verliezen van de ouders, dat was wel duidelijk. Toch bleken de ouders soms net te sterk voor de kinderen, echter was hier ook dikwijls sprake van veel geluk (althans volgens de kinderen).

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren en men had genoten van wat drankjes van de club, was er voor iedereen een lekkere BBQ. Vanwege een defecte BBQ was het wel even wachten voordat je aan de beurt was, maar daar leek iedereen vrede mee te hebben. De jeugd vermaakte zich immers prima op het springkussen en de velden, terwijl de ouders een welverdiende borrel op ons terras dronken. DJ Harm zorgde daarbij voor gezellige muziek en zo werd het seizoen meer dan waardig afgesloten.

Namens het Jeugdbestuur willen wij graag alle vrijwilligers bedanken die die deze dag hard hebben moeten werken om het tot een geslaagde dag te maken!