Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Update coronamaatregelen

Vanaf 28 november zijn er zoals bekend nieuwe coronamaatregelen ingegaan. Dit heeft ook gevolgen voor De Treffers. Voorlopig de belangrijkste punten op een rijtje.

Algemeen

  1. De kantine en het clubgebouw zijn t/m vrijdag gesloten.
  2. Op zaterdag zullen wedstrijden en trainingen voor zover mogelijk doorgaan. Communicatie hierover vindt plaats via de elftallen apps
  3. Het eerste elftal kan haar trainingen voortzetten omdat de KNVB clubs die nog meedoen in de beker vrijgesteld heeft van de maatregelen.

Wedstrijden eerste elftal

  1. De bekerwedstrijd tegen Heerenveen is op 16 december en is live op tv te volgen (ESPN).
  2. In tegenstelling tot eerdere berichten via de media zal de wedstrijd Kozakken Boys – De Treffers op verzoek van Kozakken Boys niet doorgaan.

Toegang tot het sportpark

  1. Bij de ingang van het sportpark is nog steeds controle (voor 18 jaar en ouder) op een geldig coronatoegangsbewijs (QR code).  Enkel op vertoon van een QR code heeft men toegang tot sportpark Zuid
  2. Bezoekende clubs mogen met maximaal met 6 volwassen personen sportpark Zuid betreden ( incl. trainer/leider/ rij ouders)
  3. Verzamel als team voor een wedstrijd voor het hek 

Tot slot andermaal een oproep om de algemene regels van het RIVM te volgen. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Houd 1,5 meter afstand in de kleedkamers en de kantine. Samen blijven we gezond!

Houd onze site in de gaten voor de updates omtrent de coronaregels.