Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

UITNODIGING NIEUWJAARSRECEPTIE

Op zaterdag 4 januari 2020 vindt weer de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats bij sportvereniging De Treffers, Sportpark Zuid. Een mooie gelegenheid om onder het genot van een drankje terug te blikken op het afgelopen jubileumjaar – 100 jaar De Treffers – en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Huldiging jubilaressen

Tijdens deze receptie is het een goed gebruik om onze jubilarissen te huldigen, waaronder  twee maal een 75-jarig lid! Om 13:30 uur begint het officiële programma in het clubgebouw op Sportpark Zuid. Jubilarissen nemen hun familieleden mee deze middag. Alle jubilarissen worden persoonlijk toegesproken door voorzitter Bert Janssen. De supportersvereniging “Samen met De Treffers” krijgt ook podium. Het officiële gedeelte duurt tot ongeveer 15.30 uur. Ook dit jaar wordt het heerlijke gebak gesponsord door Bakkerij Coopmans. Dank daarvoor!!

Nieuwjaarsinstuif

Vanaf 16.00 uur viert de club feest tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsinstuif. Alle leden en vrienden van Zuid zijn bij de instuif van harte welkom.

Het bestuur wenst u alvast hele fijne feestdagen en de beste wensen voor 2020. Wij hopen samen met u het nieuwe jaar op feestelijke wijze te kunnen inluiden en u te mogen begroeten op zaterdag 4 januari 2020.

 

Overzicht jubilarissen

75 jaar: F.X. Doorn, T.G. Wennekers

70 jaar: J.W. Kosman, W.G. Wijers, G.A. Thijssen

60 jaar: G.A. Kersten, D. Arbeider, L.H.M. Hendriks, J.W. Driessen

50 jaar: J.A. Nillessen, M.J. Heijnen, L.G. Wijnhoven, M.J. van de Ven, F.A. Wijnhoven, J.T. Liebers, T.J. Eikholt

40 jaar: J.J.A.M. Peters, J.M. Zegers, A.M.  Jacobs

25 jaar: E.P.J.J. Rikken, R. de Nijs, M. Albers, P. Willems, J.M. Bergers, N.J.W. Heynen, E.J. Coenen, E. Nieuwenhuis, W. Kersten, J. Verstraaten, H.M.W.M. van de Ven