Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Toon van Doorn overleden

Dinsdag 15 oktober kregen wij het droevige nieuws dat ons lid en onze vrijwilliger Toon van Doorn op 79 jarige leeftijd is overleden.

Toon was altijd een fanatiek sporter. Wielrennen, hardlopen en voetballen deed hij intensief en met veel passie. Voetballen bij De Treffers was vanzelfsprekend, samen met de gehele “bonnen” familie vormden zij een hecht team binnen de senioren afdeling van De Treffers.

Later werd Toon terreinmeester, met name op zondagmiddag en sinds de invoering van de Tweede Divisie ook op zaterdag avond bij de wedstrijden van het 1e elftal. Hij deed dit vrijwilligerswerk gedreven en accuraat, maar bovenal zeer sociaal. Toon stond voor iedereen klaar, was nooit beroerd om de handen uit de mouwen te steken en was altijd in voor een praatje met de gebruikers van het sportpark. Dat laatste deed hij vaak met een grapje of een kwinkslag.

Verder was Toon een trouwe supporter van ons 1e elftal. Door zijn ziekte kon hij de laatste maanden helaas niet meer als terreinmeester of als supporter op sportpark Zuid vertoeven. Aangrijpend was zijn bezoek bij de wedstrijd  De Treffers – HHC Hardenberg. Hij had deze wens geuit en deze wens werd in vervulling gebracht. Hij was aanwezig in een VIP Lounge met de gehele familie.

Wij bedanken Toon voor zijn vrijwilligers werk en zijn hartstocht voor de club. Wij wensen Bertha, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte in de komende tijd.