Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

TIMO PLUK VERLENGT VERBLIJF BIJ DE TREFFERS

Middenvelder Timo Pluk is de dertiende speler uit de huidige selectie die ook volgend seizoen onder contract zal staan bij De Treffers, hij heeft zijn contract met één jaar verlengd. De negentienjarige Duivenaar maakte dit seizoen in zes wedstrijden zijn opwachting waarvan vier als basisspeler. Timo is blij met zijn verlenging: ‘Ik voel me erg op mijn plek bij De Treffers. Vorig seizoen in de JO19-1 hadden we een leuk team en dat geldt ook voor de huidige spelersgroep. Daarbij is de begeleiding rondom het team ook heel fijn en zijn de supporters erg betrokken. De Treffers is me in de anderhalf jaar op Zuid dus alleen nog maar in positieve zin opgevallen.’

Timo sloot tegen het einde van vorig seizoen aan bij de selectie en kwam toen in de zeven laatste competitiewedstrijden in actie. Desondanks had hij niet verwachting dat hij dit seizoen meteen een vaste basisspeler zou worden: ‘Er kwamen veel nieuwe spelers en daarnaast ben ik natuurlijk nog erg jong waardoor ik in de eerste seizoenshelft blij was met alle minuten die ik heb gemaakt. Timo had de pech dat hij een scheurtje in zijn enkelband opliep toen hij in de basis terecht kwam als vervanger van de geschorste Misidjan. ‘Inmiddels ben ik weer helemaal fit en heb ik de laatste twee weken voor de winterstop al volledig meegetraind. Ik heb dus ook erg veel zin in de tweede seizoenshelft. Mijn doel is om nog meer minuten te maken en daar ga ik alles aan doen.’

Dit seizoen hoopt Timo met De Treffers zo hoog mogelijk te eindigen: ‘We hebben een goede eerste seizoenshelft gehad en ik denk dat we dat in de rest van het seizoen kunnen doortrekken. Hier hoop ik ook een rol in te gaan spelen.’

Wij wensen Timo heel veel succes en plezier toe met zijn langere verblijf op Zuid!