Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Teije ten Den nieuwe spits De Treffers

De Treffers heeft Teije ten Den aangetrokken als nieuwe centrumspits.
Teije komt over van Kozakken Boys en tekent in Groesbeek een contract voor een jaar.

De 27-jarige inwoner van Eindhoven kwam vorig seizoen uit voor Kozakken Boys. In het vroegtijdig afgesloten ‘corona-seizoen’ speelde hij vier duels waarin hij tweemaal tot scoren kwam.
De voetballoopbaan van Teije ten Den begon in geboortedorp Raalte bij Rohda waarna hij seizoenenlang in de Keuken Kampioen Divisie speelde voor achtereenvolgens Go Ahead Eagles, FC Oss, wederom Go Ahead Eagles, Helmond Sport en FC Volendam. In totaal wist Teije 23 keer te scoren in 114 duels Keuken Kampioen Divisie. Twaalf maal was Teije aangever.
Na de Nederlandse periode speelde hij in de derde Spaanse Liga voor CD Guijuelo en CE L’Hospitalet alvorens Teije vanwege corona in Nederland terugkeerde bij divisiegenoot Kozakken Boys.

Voor Teije was de keuze voor De Treffers niet heel moeilijk.
‘De Treffers toonde dat ze me heel graag wilde hebben en waren duidelijk en snel. Daarnaast ken ik de club als een grote naam in het amateurvoetbal en is het een club die leeft. Met het mooie complex en het spelen van thuiswedstrijden op echt gras zijn er nog twee pluspunten!’

Ervaring in de Tweede Divisie heeft Teije opgebouwd en vanuit daar weet hij dat het een mooi en goed niveau is. De student geschiedenis kijkt er naar uit om snel weer voor publiek te spelen.
‘Van de spelers ken ik Elvio van Overbeek, Dennis Hettinga en Bram Zwanen. Niet alles is dus nieuw voor me. Ik heb er zin in!’

We wensen Teije veel succes en plezier toe op Zuid!