Samen met De Treffers

Nieuws

Team VoetbalPlus kampioen regio Nijmegen

De Treffers VoetbalPlus speelde afgelopen maandagavond 30 mei de kampioenswedstrijd in Poule A van de Speciaal Voetbal competitie Regio Nijmegen tegen medekoploper sc Woezik in Wijchen.

Dat zou dus op voorhand een zeer spannende wedstrijd moeten zijn. De VoetbalPlussers van De Treffers waren danook zeer gespannen aan de wedstrijd begonnen. Alhoewel De Treffers een licht veldoverwicht had, was het toch sc Woezik dat als eerste scoorde.  De Treffers wist zich, na de 1-0 achterstand, echter snel te herpakken en binnen enkele minuten werd de stand al 1-1.

Er werd vervolgens vol druk gezet op de tegenstander waardoor De Treffers vele kansen creëerde. Dit resulteerde in nog 3 doelpunten voor het rustsignaal. De spelers zochten relaxed, met een 1-4 voorsprong, de dug-out op voor een verdiend glaasje ranja.

Na rust was er eigenlijk hetzelfde spelbeeld. De Treffers in de aanval, waarbij sc Woezik met name in de counter toch af en toe gevaarlijk werd. Uit een van deze counters scoorde sc Woezik in de tweede helft nog een doelpunt. De Treffers scoorde ondertussen zelf ook nog 4 keer waarmee de einduitslag 2-8 werd. De Treffers was de absoluut verdiende kampioen!!!

De staf van De Treffers VoetbalPlus wil langs deze weg de spelers nogmaals hartelijk feliciteren met het behaalde kampioenschap. Een verdiende kroon op jullie harde werken. Het team was enthousiast, heeft het gehele seizoen uitstekend samengewerkt, het was leergierig  en heeft met name ook zeer veel plezier gehad.

Ook namens het bestuur van De Treffers en alle leden, van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!