Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Talentvolle Levi Titulaer en Teun Heijmans maken overstap naar De Treffers

De Treffers heeft zich versterkt met de talentvolle Levi Titulaer en Teun Heijmans. Beide spelers genoten hun jeugdopleiding bij BVO’s en maken nu de overstap naar sportpark Zuid. Levi is begonnen met voetbal bij sportclub Irene in Tegelen. Al op 8-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar VVV. In totaal speelde Levi tien jaar voor de club uit zijn geboortestad en kwam hij tot drie wedstrijden in het eerste elftal. Levi kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij De Treffers. Levi: “De Treffers gaf me meteen een goed gevoel en er sprak vertrouwen uit de gesprekken die ik heb gevoerd. Bovendien is De Treffers de grootste amateurclub in de regio en dus is dit een hele mooie kans voor mij.”

Levi speelde afgelopen seizoen voornamelijk in de O21 competitie en heeft voor De Treffers gekozen om zich door te ontwikkelen. Levi: “Ik verwacht dat het voetbal in de Tweede Divisie heel anders is dan in de O21 competitie. Ik ga keihard werken om minuten te maken, want uiteindelijk hoop ik nog te slagen in het profvoetbal. Bij De Treffers verwacht ik meer kansen te krijgen dan bij VVV dus daarom is dit nu de perfecte stap voor mij. Ik kijk er naar uit om me te bewijzen!” Levi kan zowel als buitenspeler en op het middenveld uit de voeten. “Het afgelopen seizoen speelde ik voornamelijk als hangende rechtsbuiten, maar dankzij mijn loopvermogen kan ik ook van waarde zijn op het middenveld. Ik breng vooral veel voetballend vermogen en wissel diepte loopacties met combinatievoetbal af. Tot slot pik ik ook geregeld een doelpuntje mee.”

Teun Heijmans verlaat sc Heerenveen O21 voor De Treffers. Eerder speelde Teun in de jeugd van NEC en Vitesse. De 19-jarige inwoner van Heteren is blij met de overstap. ‘De Treffers is in de regio en het amateurvoetbal een hele grote naam en ik ben er klaar voor om mijn uiterste best te gaan doen in Groesbeek. De overstap naar het echte mannenvoetbal is iets waar ik aan toe ben. De Jack’s League is een heel goed niveau´, aldus de middenvelder. Naast het voetbal studeert Teun. Op het moment rond hij de studie Marketing en Communicatie aan het ROC Nijmegen af. Hij ziet zichzelf als een technische middenvelder die het spel leest en met passes het veld open kan breken.

We wensen Teun en Levi heel veel plezier en succes!