Wedstrijd- en balsponsor in de spotlight

 

Zondag 14 april 2019 De Treffers –  Jong Vitesse


Wedstrijdsponsor 

In Petto Dessous

Onze Winkel
De betekenis van In Petto is “het ondernemen” en Dessous betekent in het Duits Lingerie. De kracht van onze winkel is een gespecialiceerd team dat tijd en respect heeft voor iedere vrouw.

Femilet is een deens fabrikant van lingerie die meer dan 86 jaar bestaat. De collectie van het Deense merk bestaat uit stijlvolle en uitdagende lingerie voor de vrouw van nu.

Femilet biedt voor iedere vrouw een passende BH en voert de maten 70A tot 95H. Wij bieden u met dit merk uit Denemarken een goede prijs/qualiteit verhouding aan. Tevens voeren wij populaire merken als Anita, Poirier (speciaal voor Bruidslingerie)

Mocht u zich persoonlijk willen overtuigen van de qualiteit van de producten?

Dan bent u van harte welkom in onze winkel! Hier kunt u de lingerie bekijken en aanpassen. Wij helpen u hier met het vinden van de juiste maat en met een goed advies!

In Petto Dessous UG (Haftungsbeschränkt)
Im Hammereisen 21
47559 Kranenburg
Telefoon: 0049 28 26 – 992943
Telefax: 0049 28 26 – 992942
U kunt een afspraak maken dan helpen wij u graag verder in onze winkel of komt u van dinsdag tot en met donderdag vrijblijvend in onze winkel langs.
Openingstijden winkel:
Di. – Do.:
09.00 – 13.00

 

Voor meer info kijk op de website>> www.inpetto-dessous.de

 

 


Balsponsor

Café Bar de Comm

Be our Guest

Café Bar De Comm is van origine een gezellig bruin café, dat zich gevestigd heeft midden in het levendige centrum van Groesbeek. Doordeweeks en in het weekend bent u van harte welComm om een van onze vele biertjes te nuttigen zowel in het café als buiten op terras, indien het weer hiervoor geschikt is.

Voor meer info kijk op de website>> www.decomm.eu

 


Wedstrijd- en/of balsponsor worden ? 

Op professionele wijze extra onder de aandacht komen bij uw doelgroep en uw relaties. Dat is tijdens elke thuiswedstrijd van De Treffers mogelijk. Neem contact op met Business Club Zuid voor het bespreken van de mogelijkheden.

Klik hier:   Contactformulier BC Zuid

X