Wedstrijd- en balsponsor in de spotlight

 

 

Wedstrijd: De Treffers – AFC


Wedstrijdsponsor

 

Rutolux Rolluiken en Buitenzonwering B.V.

Rutolux zonwering uw partner in zonwering, erkent Tibelly® dealer. Wij leveren onder andere rolluiken, screens, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en serre zonwering.

Ga direct naar onze online offerte pagina en ontvang gratis binnen enkele minuten een offerte. Overtuig uzelf van de prijs/kwaliteit verhouding die Rutolux Zonwering u kan bieden. Ervaren monteurs monteren uw zonwering, wonen word pas echt comfortabel wanneer u kiest voor zonwering van Rutolux.

https://www.rutolux-zonwering.nl/

 

 

 

 

 


Balsponsor

Axitraxi

Groot assortiment attracties te huur

Axitraxi attractieverhuur kent een zeer breed assortiment aan opblaasbare attracties. Hierdoor is er altijd wel een attractie te huur die bij uw evenement past. Wilt u bijvoorbeeld een springkussen hurenrodeostier hurenstormbaan hurenspidertorenzeskamp spellen huren of opblaasbare waterglijbaan huren. Al ruim 30 jaar is Axitraxi uit Nijmegen een begrip in de attractieverhuur!

De attractieverhuurder uit Nijmegen

Axitraxi is gevestigd in Nijmegen maar bezorgt attracties door het hele land. Of het nu gaat om een springkussen in Nijmegen, een stormbaan in Arnhem, een rodeostier in Utrecht of een schaatsbaan in Amsterdam; Axitraxi zorgt dat de attracties op de gewenste locatie worden afgegeven. Naast het bezorgen is het uiteraard ook mogelijk om de attracties zelf in Nijmegen af te halen. Dit is voor u uiteraard de voordeligste optie. Informeer daarom snel naar de mogelijkheden.

Voor het huren van Stormbaan tot Zweefmolen

De attracties van Axitraxi zijn opvallend, sportief en spectaculair. Denk eens aan het huren van een springkussen, zweefmolen hurendraaimolen huren, stormbaan, base jump, skelterbaan of klimwand. Met het huren van deze attracties haalt u echt spektakel in huis. Bij Axitraxi kunt u attracties huren voor jong en oud, of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een evenement voor uw vereniging: Axitraxi heeft altijd de juiste attracties in huis om uw evenement compleet te maken.

Veilige attractieverhuur

Bij Axitraxi kunt u uitsluitend attracties huren van professionele kwaliteit. Veiligheid staat bij Axitraxi hoog in het vaandel. Iedere attractie die wij verhuren voldoet aan de wettelijke keuringseisen en heeft een eigen certificaat van goedkeuring. Voor het huren van een veilige stormbaan, springkussen, klimwand, mega ballsbase jump, trike baan of andere spectaculaire attractie bent u bij Axitraxi dus aan het juiste adres. Axitraxi attractieverhuur is de attractiespecialist van Nederland.

https://www.axitraxi.nl/

 


Wedstrijd- en/of balsponsor worden ? 

Op professionele wijze extra onder de aandacht komen bij uw doelgroep en uw relaties. Dat is tijdens elke thuiswedstrijd van De Treffers mogelijk. Neem contact op met Business Club Zuid voor het bespreken van de mogelijkheden.

Klik hier:   Contactformulier BC Zuid

X