Wedstrijd- en balsponsor in de spotlight

 

 

Wedstrijd: De Treffers – Excelsior Maassluis


Wedstrijdsponsoren

 

Roverwood

Bij Roverwood bent u aan het juiste adres voor allerhande steigerhout meubelen. Bij ons zit u goed voor de complete inrichting van uw huis en tuin. Of u nu op zoek bent naar een steigerhouten sidetable, steigerhouten tafel voor in uw woonkamer, of een steigerhouten loungebank voor in uw tuin: met ons uitgebreide assortiment komen wij aan al uw wensen tegemoet! Bovendien is Roverwood dé specialist in maatwerk, wij kunnen al onze steigerhouten meubel en woonaccesiores op maat leveren. Zo zorgen wij ervoor dat wij precies kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Service staat bij ons hoog in het vaandel!
Roverwood staat voor kwaliteit. De meubelen die wij maken hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling. Oorspronkelijk werd steigerhout vooral voor buitenmeubelen gebruikt. Tegenwoordig zien we ook voor binnen steeds vaker steigerhouten meubelen.
Kijk snel verder voor ons grote aanbod meubelen voor in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer, en tuin! Ook voor sfeervolle verlichting en mooie accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de inrichting een feestje wordt! Verder zorgen wij voor snelle leveringen, wat wilt u nog meer?! Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
Wat niet gaat maakt Roverwood op maat..

https://www.roverwood.nl/

 

 

 

 

 

 


Balsponsor

CR8 Interiors

WIE BEN IK
Wellicht vielen de houten letters in het logo u op of vroeg u zich af waar de ‘8’ voor stond. Hoe u het uit moet spreken en of het een betekenis heeft. Het is in het Engels, dus spreekt u het uit als ”Create Interiors”.
En dat is wat ik doe. Interieurs creëren. Samen met de klant, met u om tafel gaan en uw wensen bespreken. Me inleven in u en zo een interieur creëren dat bij u past en waar u zich in thuis voelt. Persoonlijk interieuradvies dus.
Ook het hout is niet zomaar gebruikt in het logo. Het staat voor natuur. De natuur is creatief, ontwikkeld zich, zit vol met kleur, is eerlijk en puur. En daar sta ik voor.
Persoonlijk ben ik ook gek op natuurlijke materialen. Het robuuste van hout, het zachte van wol en het glanzen van zijde. Maar ook niet-natuurlijke materialen zijn prachtig en ontzettend veelzijdig. Ook de lettertypes in het logo zijn symbolisch. Enerzijds strak, binnen de lijntjes, maar soms ook niet, spring ik er net even buiten, of helemaal overheen!

https://cr8-interieuradvies.nl

 


Wedstrijd- en/of balsponsor worden ? 

Op professionele wijze extra onder de aandacht komen bij uw doelgroep en uw relaties. Dat is tijdens elke thuiswedstrijd van De Treffers mogelijk. Neem contact op met Business Club Zuid voor het bespreken van de mogelijkheden.

Klik hier:   Contactformulier BC Zuid

X