Wedstrijd- en balsponsor in de spotlight

 

 

Wedstrijd: De Treffers – Kozakken Boys


Wedstrijdsponsor 

BNR bouwstoffen BV

BNR Bouwstoffen importeert, recycled en levert materialen aan de grond-, weg- en waterbouwindustrie, hoveniers, tuincentra en overheid. Het assortiment omvat onder andere breuksteen, splitten, zand, grind, lava, natuursteen, bims, E-bodemas, meng- en betongranulaten en ballastmateriaal t.b.v. spoorwegen, tram en kraanbanen.

In Werkendam aan de Merwede bevindt zich het kantoor van BNR Bouwstoffen. De handelsactiviteiten worden vanuit deze vestiging gecoördineerd. Het opslagterrein in Werkendam van ca. 10.000 m2 bevindt zich aan het water, waar (zee)schepen geladen en gelost worden.

Daarnaast beschikt BNR Bouwstoffen over opslagterreinen in Eemshaven, in de stad Groningen en in Moerdijk

BNR Bouwstoffen levert vanuit steengroeves in Noorwegen, België en Duitsland. Daarnaast leveren we vanuit diverse andere Europese groeves natuursteen, die wordt gelost en opgeslagen op een eigen terrein en haven aan de Merwede te Werkendam, Eemshaven in Groningen of in Moerdijk. Distributie vindt plaats per as of per schip door Nederland en Europa.

 

http://www.bnrbouwstoffen.nl

 

 


Balsponsor

Staalbouw Mook BV

Staalbouw Mook is een metaal constructiebedrijf dat zich binnen de sectoren industrie, machinebouw en utiliteitsbouw specialisaties heeft verworven. Daarnaast verzorgen wij service-, montage- en onderhoudswerkzaamheden aan staal gerelateerde componenten.
Van eenvoudige schets tot een gedetailleerd technisch ontwerp wordt door ons vertaald in een hoogwaardig product. Wij verzorgen binnen onze engineering de ontwerp-, detail- en werkplaatstekeningen met geavanceerde 3D tekenprogramma’s.
Onze goed geoutilleerde werkplaats is uitgevoerd met knip-, boor-, snij-, zet-, zaag-, wals- en lasapparatuur. Voor onze service en onderhoud beschikken wij over volledig ingerichte bedrijfswagens.
Staalbouw Mook hecht al sinds 10 mei 1984 belang aan een langdurige constructieve samenwerking met klanten en leveranciers. Wij trachten onze projecten zo economisch mogelijk te realiseren, vanaf het ontwerpproces tot en met het productieproces, de montage en de service.
Sinds een aantal jaren richten wij ons meer op het vervaardigen van zware stalen lasonderdelen en non-ferro onderdelen ten behoeve van transformatoren. Hierbij kan gedacht worden aan juk- en drukplaten, boven-en onderbruggen en stalen leidingwerk, maar ook aan koperen verbindingen en koperen leidingwerk. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Wij beschikken over de juiste certificering voor dergelijke werkzaamheden.
Binnen onze missie past het opleiden van vakmensen in onze werkplaats op engineering en bedrijfskantoor. Wij leiden in samenwerking met vakopleiding techniek en regionale ROC’s medewerkers op tot vakmensen. Verder verzorgen wij stages op alle niveaus voor verschillende schoolinstellingen.

 

https://www.staalbouwmook.nl/

 

 

 


Wedstrijd- en/of balsponsor worden ? 

Op professionele wijze extra onder de aandacht komen bij uw doelgroep en uw relaties. Dat is tijdens elke thuiswedstrijd van De Treffers mogelijk. Neem contact op met Business Club Zuid voor het bespreken van de mogelijkheden.

Klik hier:   Contactformulier BC Zuid

X