Wedstrijd- en balsponsor in de spotlight

Wedstrijd- en balsponsor De Treffers – Rijnsburgse Boys

Zaterdag 18 november 2017, aanvang 18.00 uur


Wedstrijdsponsor

AFRIFLORA DE GROOTSTE ROZENKWEKERIJ TER WERELD

Duurzaamheid is al sinds de oprichting in 2005 de kernwaarde van Afriflora Sher.

De door Afriflora Sher verhandelde rozen worden geproduceerd op de kwekerij Sher Ethiopië,
hier worden in stalen kassen met een plastic dek onder natuurlijke omstandigheden vele soorten rozen geteeld. Op het gebied van milieu doet zij haar uiterste best om zo goed mogelijk gebruik te maken van de natuurlijke omstandigheden.

Voor informatie zie: www.afriflora.nl

Postadres:
Postbus 1134
1430 BC Aalsmeer
Bezoekadres:
Legmeerdijk 313
Exportstraat 07 box 15
Telefoon: 0031(0)850436800
Telefax: 031(0)297 395900
Email: Info@afriflora.nl

Balsponsoren

Jack Heeringa Bloemverwerking BV is een groothandels -en verwerkingsbedrijf in bloemen en planten,  gevestigd op bloemenveiling Flora Holland in Rijnsburg. Op deze locatie werken wij dagelijks aan mooie, verse, direct verkoopbare producten. Wij hebben binnen onze moderne locatie de beschikking over 7 verwerkingslijnen, een boeketterie en een groothandelsverpakking afdeling. Wij richten ons hierbij op de retailmarkt binnen Europa en o.a. onze collega handelsbedrijven binnen alle veilingen in Nederland en Duitsland . Ook hebben wij een verzendexportafdeling die zich richt op landen als Rusland, Roemenie en Hongarije.Voor meer info zie: www.jheeringa.nl/

Bezoekadres

Laan van Verhof 3
Box F318/F355
Rijnsburg

Promoflor Srl is een sierteeltbedrijf gevestigd in San Remo in de prachtige Ligurische Rivièra en opereert op de City Flower Market, die zich bezighoudt met de export van snijbloemen en snijbloemen.

Voor meer informatie zie: promoflor.it

 

 

X