Sponsor in de spotlight

Sponsors in de spotlight: wedstrijd De Treffers – FC Lisse 

Wedstrijdsponsor 

Hotel Restaurant Grand Café De Wolfsberg is gevestigd in een prachtige 19e-eeuwse villa en beschikt over een panoramaterras met een verwarmde veranda. Het hotel ligt aan de bosrand en biedt een geweldig uitzicht over het dorp Groesbeek. Daarnaast ligt De Wolfsberg op slechts 10 minuten rijden van Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Het terras of serre-restaurant met het prachtige uitzicht, is een geweldige plek om te genieten van uw ontbijt, lunch of diner. De Wolfsberg staat in de regio bekend om zijn goede keuken.  Het fraaie pand uit 1860 heeft een klassieke, sfeervolle uitstraling met een modern, trendy interieur. Dat ziet u ook in de 17 hotelkamers van de Wolfsberg. Ze zijn voorzien van een eigen badkamer, flatscreen tv, kluisje en telefoon. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en is voorzien van een gratis Wifi hotspot.

Contactgegevens
Mooksebaan 12, 6562 KB GROESBEEK
Tel: 024 397 1327
Balsponsor
Onze klanten weten het al jaren, Hans De Echte Bakker gaat voor smaak!
Wij nemen u mee in een beleving van ambachtelijk bereid brood en banket gemaakt van de beste ingrediënten en met de grootst mogelijke toewijding. Dat zie je, dat proef je. De basis is de decennia opgebouwde kennis en ervaring het gebruik van zelf verbouwd graan en het respect voor de bereiding. Het resultaat is heerlijk brood met een eigen karakter en smaak met behoud van alle voedzame gezonde ingrediënten.
Contactgegevens
Dorpsstraat 37, 6561 CA Groesbeek
Mail: info@hansdeechtebakker.nl
Tel: 024 – 397 44 41
X