Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Wedstrijd- en balsponsor in de spotlight

 

 

Wedstrijd: De Treffers – IJsselmeervogels


Wedstrijdsponsor

 

Bemark

Wij geloven dat klanten van u moeten houden. Om dat te kunnen doen moeten zij u vinden, zij moeten u leren kennen. Daarom moet u zichtbaar zijn voor uw doelgroep. Dagelijks bedenken wij creatieve oplossingen om uw visuele zichtbaarheid te vergroten. Wij zorgen ervoor dat u de doelgroep bereikt waar u zo hard voor werkt. Graag nemen wij u mee in de wereld van signing, bewegwijzering en interieurdecoratie. Het is de kunst om de juiste oplossing voor u te vinden. Een kunst die wij goed verstaan. Daar houdt het niet bij op.

We sparren graag met u en vragen u altijd: Waarom doet u wat u doet? Wat wilt u uitstralen, wie wilt u bereiken? Welke betekenis wilt u hebben voor uw klant? Hoe u dat het beste kunt doen, dat weten wij. O ja, misschien handig om te weten waar wij dit allemaal doen en bedenken. Wij zijn gevestigd in Nijmegen, bedienen het hele land en als u dat wilt stappen we ook nog in het vliegtuig. Kijk nog eens rond op onze website en bel ons als u vragen heeft. Wij helpen u graag.

https://bemark.nl/

 

 

 

 

 


Balsponsor

Urker Visspecialiteiten Groesbeek

 

Vers, kwaliteit, service maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk en we streven er naar om een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te kunnen bieden.
Ook vinden we het belangrijk om samen te werken met lokale ondernemers. Zo komen onze broodjes bij de lokale bakker vandaan en leveren we vis aan lokale restaurants.
In het kader van duurzaamheid werken we samen met de Voedselbank en doen we mee aan To Good To go!
Gerben: Vis is een veelzijdig product en zo ook mijn werk. Dat maakt het
zo leuk en uitdagend! Graag vertel ik u meer over diverse vissoorten,
hun leefwijze en hoe ze worden verwerkt.
Johanna: Voeding is mijn passie en vind ik ontzettend interessant! Ik
houd van koken, recepten uitproberen en gezond eten zo lekker mogelijk
te maken! Op zoek naar een recept of info over vis? Kom eens langs!

Maak uw feest compleet met onze speciale hapjes. Ervaar het gemak en geniet van een volledig verzorgd buffet of heerlijke lunch, gezellig bij u thuis, vereniging of op het werk. Zin in een BBQ-feestje samen met vrienden? Dat kan uiteraard ook!

 

https://urkervisspecialiteiten.nl/

 


Wedstrijd- en/of balsponsor worden ? 

Op professionele wijze extra onder de aandacht komen bij uw doelgroep en uw relaties. Dat is tijdens elke thuiswedstrijd van De Treffers mogelijk. Neem contact op met Business Club Zuid voor het bespreken van de mogelijkheden.

Klik hier:   Contactformulier BC Zuid