Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

SJOERD ARS NIEUWE AANWINST DE TREFFERS

Aankomend seizoen kan De Treffers beschikken over de diensten van Sjoerd Ars. De 34-jarige centrumspits komt over van De Graafschap en heeft een indrukwekkende profcarrière achter de rug. Zo mag Sjoerd zich all time topscorer van de Jupiler League noemen met 133 goals.

De geboren Terborgenaar (nu woonachtig in Didam) begon zijn voetbalcarrière in Didam bij DVC’26 waarna hij door Feyenoord werd opgepikt en deel uit ging maken van de jeugdacademie.
In Nederland speelde Sjoerd verder voor De Graafschap, FC Omniworld (voorloper van Almere City FC), Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, FC Zwolle, NEC Nijmegen, NAC Breda en Fortuna Sittard.
In het buitenland speelde Sjoerd Ars in Bulgarije (Levski Sofia), China (TJ Teda), Turkije (Karsiyaka en Konyaspor waar Sjoerd promoveerde) en Hongarije (Haladas). Eindsaldo van zijn profcarrière: 445 wedstrijden met 204 goals!

Sjoerd is blij met zijn nieuwe club. “Ik ben een liefhebber van het spelletje, ben fit en heb er nog ontzettend veel zin in. Dit wil ik op een mooi niveau doen en dat is de Tweede Divisie.”
Het gevoel was meteen goed tussen Sjoerd en De Treffers. “De gesprekken waren fijn en ik hield een goed gevoel over aan de club. Er staat een geweldig complex en De Treffers is een van de grootste en bekendste amateurclubs in de verre regio. Ik zie mooie uitdagingen!”

Op de vraag wat het doel van Sjoerd is komend seizoen antwoord hij met een lach “het doel van de tegenstander natuurlijk. Ik wil belangrijk zijn voor het team en mijn goaltjes meepakken. Daar ga ik alles aan doen.”

Voor De Treffers is Sjoerd Ars geen onbekende. Op 30 oktober 2014 speelde De Treffers in de derde ronde van de KNVB Beker thuis tegen het NEC van Sjoerd Ars. De Treffers verloor met 1-3 en dit was mede door toedoen van twee goals geproduceerd door Sjoerd. Hij weet het net dus te vinden op Zuid.

Kampioen worden van de Jupiler League, vier keer promoveren naar de Eredivisie, wedstrijden spelen in de Europa League en de Aziatische Champions League, Sjoerd maakte het allemaal mee.

We wensen Sjoerd heel veel plezier en succes toe tijdens zijn verblijf op Zuid!