Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

SCENARIO’S 26-05-2018

Zoals u natuurlijk weet speelt ons vlaggenschip zaterdag 26 mei een ontzettend belangrijke wedstrijd tegen De Dijk. Tevens de laatste wedstrijd in de competitie. Een wedstrijd van belang. Wordt het handhaving of gaan we ‘vrolijk’ verder met het seizoen door het spelen van nacompetitie?

Vele Groesbeekse supporters maken de reis naar Amsterdam om het benodigde steuntje in de rug te geven. Ons Twitterverslag zal er ook wat anders uitzien dan u van ons gewend bent. Naast een verslag van de wedstrijd De Dijk – De Treffers zal u ook op de hoogte gehouden worden van de standen bij FC Lisse en FC Lienden. Mocht het later nodig zijn dan zullen de wedstrijden van AFC en TEC hierbij meegenomen worden.

Voor elke Tweet zal er een icoontje staan. Niet zoals u gewend bent eerst de minuut maar nu eerst een icoontje. Het icoontje slaat op de virtuele stand op de ranglijst. Ziet u een rode ‘X‘ dan moet u harder toejuichen of sneller duimen. Met dat icoontje staan we dus op een nacompetitieplaats. Ziet u een groene ‘V‘? Dat is de V van Veilig of van Vuck wat lekker. In dat geval staan we, op dat moment, op een veilige plaats.

Om het voor iedereen een klein beetje duidelijk te houden hebben we onderstaande scenario’s met daarbij de uitkomst uiteengezet. Belangrijkste: bij winst zijn we veilig. Dit zou het enige scenario moeten zijn maar voor de volledigheid schetsen we (bijna) alles:

Stand voor de wedstrijd:

Plaats Team Wedstrijden/Punten Doelsaldo
12 AFC 33-40 -12
13 De Treffers 33-38 -5
14 FC Lienden 33-38 -18
15 FC Lisse 33-37 -10
16 TEC 33-35 -14
17 De Dijk* 33-30 -34
18 Achilles’29* 33-12 -56

*Gedegradeerd

Wedstrijden (allen 15.30 uur):
De Dijk – De Treffers
Achilles’29 – FC Lienden
FC Lisse – Jong Sparta Rotterdam
TEC – HHC Hardenberg

Scenario’s:
De Treffers wint: V VEILIG

De Treffers speelt gelijk
FC Lienden of FC Lisse wint niet: V VEILIG

De Treffers speelt gelijk
FC Lienden en FC Lisse winnen: X NACOMPETITIE

De Treffers verliest
FC Lienden en FC Lisse winnen: X NACOMPETITIE

De Treffers verliest
FC Lienden speelt gelijk en FC Lisse wint: X NACOMPETITIE

De Treffers verliest
FC Lienden verliest, TEC wint en FC Lisse speelt gelijk: ? AFHANKELIJK VAN DOELSALDI**

De Treffers verliest
FC Lienden wint, TEC wint en FC Lisse speelt gelijk: ? AFHANKELIJK VAN DOELSALDI**

**Op het moment dat dit speelt hebben we wel een virtuele stand voor u, dus ook een ‘V‘ of een ‘X‘ bij de communicatie via Twitter en Facebook.

Mocht u het na deze proza niet meer begrijpen, onthoud dan één ding: Winnen is genoeg voor handhaving, voor de rest: volg ons op Twitter (https://twitter.com/De_Treffers) of Facebook (https://www.facebook.com/detreffersgroesbeek/)