Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

RICK WOUTERS VOLGENDE AANWINST

De vierde aanwinst voor De Treffers is Rick Wouters. De linksback komt over van Udi’19 waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. Voor de Udense voetbalperiode speelde Rick 13 jaar in de jeugd van NEC Nijmegen waar hij het schopte tot het Jong team.
‘Toen De Treffers zich meldde heb ik niet lang over nagedacht. Het is echt een mooie stap omhoog voor me en ik heb er heel veel zin in om me te laten zien op Tweede Divisie niveau.’

De 22-jarige student fysiotherapie woont in Nijmegen en gaat dus nog dichterbij huis voetballen.
‘Ik heb vaak tegen De Treffers gespeeld. Alles was altijd tot in de puntjes geregeld en als we tegen De Treffers moesten spelen dan waren de wedstrijden van goede kwaliteit waarvan we van te voren wisten dat we flink aan de bak moesten.’

De hoop op betaald voetbal is bij Rick nog niet vervlogen. ‘Bij De Treffers krijg ik de kans om me op hoog niveau te laten zien. Vanuit hier wil ik kijken wat mijn plafond is maar het allerbelangrijkste is dat ik en het team gewoon goed gaan presteren. Daarbij denk ik aan het linkerrijtje om vanuit daar naar boven te kijken. Natuurlijk hopelijk snel met publiek want die kunnen ons door eventuele moeilijke momenten heen slepen!’

Na de komst van Dennis Hettinga, Brian Campman en Bram Zwanen is Rick Wouters de vierde aanwinst voor het seizoen 2021/2022.