Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

REÜNIE 4 OKTOBER

Een unieke avond, laat je verrassen!

Een rijke historie staat achter voetbalclub De Treffers die al één eeuw lang aan de weg timmert. “Samen met De Treffers” worden er bij onze club vele dierbare herinneringen en sportieve hoogtepunten meegemaakt! Voor de spelers op onderstaande foto is de wedstrijd tegen het Nederlands elftal ongetwijfeld een fantastisch hoogtepunt geweest. Op 4 oktober is het mogelijk om met jouw eigen (oude) voetbalteam de mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt te herbeleven!

De Jubileum/Reünie commissie heeft al vele enthousiaste reacties ontvangen, een groot aantal aanmeldingen van teams zijn inmiddels binnen. Het belooft een druk bezochte avond te worden! In het eerste halfjaar van 2019 heeft de Jubileum commissie al wel een naam opgebouwd. Vele complimenten hebben zij mogen ontvangen voor eerdere activiteiten en uiteraard de geweldige feestweek waar het voor jong en oud een feest was om erbij te mogen zijn. Gezien de beperkte capaciteit van ons clubgebouw adviseren wij om je of jouw team op tijd aan te melden. Hier geldt eens temeer dat “vol is vol”!

Wij hebben als commissie ook diverse oud-teams benaderd. Heeft jouw team niets gehoord, neem het ons niet kwalijk maar ga zelf je oud-medespelers benaderen en maak er samen een onvergetelijke avond van! Tijdens de Reünie feestavond hebben wij een bijzondere activiteit weten vast te leggen waardoor deze avond voor een ieder een onvergetelijke belevenis zal zijn.

Individuele kaartjes zijn op de donderdag avonden: 29/8, 5/9 en 12/9 van 18.30 tot 20.30 uur verkrijgbaar in de kantine.  Entree prijs bedraagt slechts €10,00 per persoon waarbij inbegrepen; koffie/thee en 3 consumpties. Aanmelding teams kan via e-mail; reunie100jaar@detreffers.nl onder vermelding van; naam, adres, woonplaats met telefoonnummer. Eventueel team omschrijving met de daarbij behorende spelers, en/of speler met partner/metgezel, zodat wij weten hoe groot het gezelschap is.

Entree kaarten zullen door team leider i.s.m. Jubileum/Reünie commissie verzorgd worden

Het Nederlands Elftal, 9 juli 1988 samen met De Treffers. Een gedenkwaardig moment in de clubgeschiedenis van De Treffers.