Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Programma selectie, O21 en O19

Programma selectie

Onze eerste selectie gaat aanstaande week vol goede moed verder met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Jammer genoeg werd de oefenwedstrijd op bezoek bij vv UNA met 2-1 verloren, maar dat doet niks af aan de goede resultaten die tot dusver zijn behaald. Op maandag 2 augustus, woensdag 4 augustus en donderdag 5 augustus staat er om 19:00 uur een training gepland voor ons vlaggenschip. Op zaterdag 7 augustus spelen de rood-zwarten op Zuid een oefenwedstrijd tegen USV Hercules. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

Programma O21

Onze O21 speelt deze week de eerste twee oefenwedstrijden. Aanstaande dinsdag 3 augustus is de eerste oefenwedstrijd. De ploeg van trainer Dennis Kroes speelt dan een uitwedstrijd tegen de O23 van vv UNA. Op zaterdag 7 augustus wordt er geoefend op bezoek bij de O23 van Gemert. Tevens werkt onze beloften ploeg op maandag en woensdag een training af om 19:00 uur.

Programma O19

Ook onze O19 heeft aanstaande week een druk programma. Onder leiding van de nieuwe trainer Siem van Dijk (overgekomen van Almere City) staan er vier trainingen gepland. Op maandag, woensdag en donderdag start de training om 19:00 uur. De training op zaterdag start om 11:00 uur.

U bent van harte welkom op ons terras op sportpark Zuid om van dichtbij mee te maken hoe onze eerste selectie en hoogste jeugdteams zich voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen.