Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Presentatiegids 2023-2024 verschenen

Deze week wordt door Theo Jacobs en zijn team de nieuwe presentatiegids verspreid. Door Commercie, PR en met inbreng van andere geledingen binnen de club is er weer een mooie gids samengesteld. Dank aan alle betrokkenen hiervoor.

In de gids komt een grote variatie aan artikelen voorbij. Theo Eikholt vertelt over het nieuwe vrijwilligersbeleid. Tim Janssen staat dit jaar als vrijwilliger in de spotlights en Jan Peters geeft een inkijkje in zijn werkzaamheden als fotograaf voor de club. We krijgen verslag van de Ladiesnight en het nieuwe jeugdbestuur stelt zich voor. Vanzelfsprekend  geeft de hoofdtrainer zijn visie op het nieuwe seizoen. Maar er is nog veel meer aan interessante en leuke artikelen te lezen, zoals de beleidsvisie voor de komende jaren.

Ik bedank al onze vrijwilligers, sponsoren en de supportersvereniging voor hun tomeloze inzet en ondersteuning van onze club. En ik wens jullie allemaal dit seizoen veel sportief voetbalplezier toe en hoop jullie vaak te treffen op sportpark Zuid.

Samen met De Treffers….. ook in seizoen 2023-2024!

Theo Jochoms
Voorzitter De Treffers