Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Overgaan op Digitale Ledenpas

De Treffers verstrekt al vele jaren kunststof ledenpassen aan haar leden. Daarmee hebben leden toegang tot de thuiswedstrijden. Onze ledenadministratie heeft door het jaar heen best veel werk aan het maken van passen voor nieuwe leden en het verstrekken van nieuwe passen bij verlies of defect. Het brengt jaarlijks ook een behoorlijke kostenpost met zich mee. Daarom gaan we de huidige ledenpassen vervangen door de Digitale Ledenpas.

Ingang vanaf nieuwe seizoen
Vanaf het seizoen 2022 – 2023 is je ledenpas gekoppeld aan je mobiele telefoonnummer of mailadres. Je hoeft het kaartje dan dus niet meer bij je te hebben. De digitale ledenpas sla je op in je telefoon en wordt bij de poort gescand zodat je gratis toegang hebt tot wedstrijden van ons eerste elftal. Dat is handig voor jou als trouwe supporter en makkelijk voor het doorvoeren van wijzigingen door de ledenadministratie.  

Controle persoonlijke gegevens
De Digitale Ledenpas is een persoonlijk document. Alleen jij kan er gebruik van maken. Daarom is het belangrijk dat de gekoppelde gegevens kloppen. Alle leden ontvangen hierover deze week nog bijgaand persoonlijk bericht met het verzoek de daarin opgenomen eigen gegevens te controleren. Als het klopt, hoeft je niets te doen en ontvang je binnenkort een mail met daarin de Digitale Ledenpas en een uitleg. 

Kan ik ook een kunststof pasje blijven gebruiken?
Leden die geen mobiele telefoon hebben, kunnen dit vóór 15 augustus aangeven via ledenadministratie@detreffers.nl. Zij ontvangen dan alsnog een kunststof pasje. Ook voor andere vragen kun je terecht bij de ledenadministratie.

Met vriendelijke groet,
Bestuur De Treffers