Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Oussama Bouyaghlafen nieuwe aanwinst De Treffers

Linksbuiten Oussama Bouyaghlafen speelt het komende seizoen voor De Treffers. De 24-jarige aanvaller begon zijn voetbalcarrière bij VV Alexandia’66 in Rotterdam. Vervolgens speelde hij vier jaar in de (gezamenlijke) jeugdopleiding van Willem II en RKC Waalwijk, waarna hij overstapte naar FC Den Bosch. Op 18-jarige leeftijd maakte hij hier zijn debuut in het profvoetbal en in totaal speelde hij vijf seizoenen, waarvan vier in de hoofdmacht, voor de Bosschenaren.  De afgelopen twee seizoenen speelde Oussama voor Almere City. In totaal kwam Oussama tot 113 wedstrijden op het tweede niveau van Nederland en hierin was de linksbuiten 23 keer betrokken bij een doelpunt (elf doelpunten, twaalf assists).  

Oussama was snel overtuigd na een gesprek met onze nieuwe trainer Leeroy Echteld en de technische commissie: “Ik had meteen een goed gevoel na mijn eerste gesprek bij De Treffers. De trainer eist het maximale van de spelers en wil dat er vol energie wordt gespeeld . Bovendien doen de accommodatie en faciliteiten van De Treffers niet onder voor veel clubs in het profvoetbal. Het is daarom voor mij de perfecte omgeving om in mezelf te investeren en hopelijk uiteindelijk weer de stap naar het profvoetbal te zetten.” 

Oussama is rechtsbenig en is een dribbelaar pur sang. Met zijn lengte van 1.87 meter staat Oussama echter ook fysiek zijn mannetje.  Oussama: “Mijn lengte is een voordeel, maar 1-op-1 acties zijn wel echt mijn sterkste punt. Ik kan zowel buitenom als binnendoor komen bij de verdediger en zo gevaar stichten. Dat hoop ik dit seizoen natuurlijk vaak te laten zien en zo van waarde te zijn voor De Treffers.” De eerstvolgende wedstrijd tegen DVS’33 komt helaas nog te vroeg voor Oussama vanwege een lichte kneuzing in zijn voet. Oussama: “Ik sluit aan bij de training, maar tegen DVS’33 kan ik helaas nog niet meedoen. Ik kijk wel enorm uit naar mijn eerste minuten in het shirt van De Treffers.”

Wij wensen Oussama veel succes en plezier toe bij De Treffers!