ONZE CLUB – KANTINE

Kantine

Welkom in de gezelligste kantine van Groesbeek!

In het clubgebouw is de kantine het kloppend hart van onze club. Elke dag is er van alles te beleven; het is de huiskamer van de club tijdens de trainingen en wedstrijden van de jeugd, het supportershome rondom de wedstrijden van het eerste elftal, de locatie waar leden van Business Club Zuid en sponsoren elkaar ontmoeten. Er worden activiteiten georganiseerd en de kantine is natuurlijk ook een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Elke donderdag is er een clubavond (iedereen is welkom) en jaarlijks zijn er terugkomende Treffers feesten zoals de vrijwilligersavond, carnavalsavond en de nieuwjaarsreceptie. In de kantine kun je meedoen aan sportactiviteiten zoals darten, biljarten en kaarten.

De kantine van Sportpark Zuid leent zich eveneens prima als uitvalsbasis voor sport- en bedrijfsevenementen. Deze kunnen vanuit De Treffers georganiseerd worden, en ook vanuit andere externe partijen zoals Groesbeeks Gruwelijkste. Iedereen is van harte welkom en voor meer informatie kunt je je wenden tot secretariaat@detreffers.nl.

De medewerkers van de kantine staan graag voor je klaar. Antoinette Gerrits is gastvrouw en kantinebeheerster en zorgt er met haar team voor dat alles op en top verloopt. In de cafetaria Lekker en Gezond zijn behalve snacks ook lunches verkrijgbaar. We maken de lekkerste gezonde broodjes en de huisgemaakte verse soepen van Antoinette zijn in Groesbeek wereldberoemd. Drankjes en hapjes kunnen genuttigd worden in de kantine en buiten op het terras waarvandaan je een prachtig zicht op de velden hebt.

Openingstijden van de kantine (regulier)

Maandag 18.00 uur – 22.30 uur
Dinsdag 18.00 uur – 22.30 uur
Woensdag 18.00 uur – 22.30 uur
Donderdag 18.00 uur – 01.00 uur (Clubavond)
Vrijdag 18.00 uur – 22.30 uur
Zaterdag 08.00 uur – 21.00 uur (Bij thuiswedstrijd tot 24.00 uur)
Zondag 08.00 uur – 14.00 uur (Bij thuiswedstrijd tot 21.00 uur)

Betalen met munten
In de kantine kun je enkel nog met munten betalen. Er hangen twee automaten in de kantine. Een munt kost € 2,00. Het apparaat geeft munten naar gelang de hoeveelheid geld dat er in gedaan wordt. Bijvoorbeeld bij inworp van € 10,00 geeft de automaat 5 munten.
De prijs van koffie/thee is € 1,60. Bij afrekenen met munt wordt € 0,40 terug gegeven. De prijs van cappuccino/chocomel is € 2,00.

Op de clubavond geldt voor alle drankjes een korting van € 0,20 per drankje, ook voor koffie en thee.

Alcohol in kantine
Vanaf 1 januari 2014 mag geen alcohol meer worden geschonken aan personen onder de 18 jaar. Deze regel leven wij natuurlijk na.
Gezelligheid kent geen tijd, ook zonder alcohol!

Vergaderen op Zuid
Plan jouw vergadering online! Natuurlijk is het ook mogelijk in de kantine een vergadering te plannen bij een van onze medewerkers.

VERGADERING

Reserveer hier jouw vergadering:

Vul alle benodigde informatie in het textblok:

  • Welke ruimte (Bestuurskamer, vergaderruimte-zuid, vergaderruimte-noord)
  • Aantal personen
  • Begintijd (uu:mm)
  • Eindtijd (uu:mm)
  • Datum (dd-mm-yy)
  • en de reden

Tot ziens in onze gezellige kantine!

X