Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

ONZE CLUB – KANTINE

Kantine

Welkom in de gezelligste kantine van Groesbeek!

In ons multifunctionele clubgebouw is de kantine het kloppende hart en de gezellige huiskamer van onze club. Gastvrouw Antoinette Gerrits zorgt ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt en staat samen met haar team graag voor je klaar. Elke dag is er van alles te beleven; ouders drinken graag een bakje koffie tijdens de trainingen van hun kinderen, (senioren)teams blijven gezellig hangen na hun training, het fungeert als supportershome rondom de wedstrijden van het eerste elftal en het is de locatie waar leden van Business Club Zuid en sponsoren elkaar ontmoeten. Jaarlijks zijn er terugkerende activiteiten zoals de carnavals- en vrijwilligersavond waarbij de kantine in feestelijk wordt versierd. De donderdag is bij uitstek een hele gezellige clubavond en wordt er gebiljart, gekaart en is er korting op de consumpties. Kom ook eens langs en proef de gezellige sfeer!

Op wedstrijddagen is ook de cafetaria ‘Lekker & Gezond’ geopend. Hier gaan naast snacks de lekkerste gezonde broodjes en huisgemaakte verse soepen over de toonbank.

De kantine van Sportpark Zuid leent zich eveneens prima als uitvalsbasis voor sport- en bedrijfsevenementen. Deze kunnen vanuit De Treffers georganiseerd worden, en ook vanuit andere externe partijen zoals Groesbeeks Gruwelijkste. Iedereen is van harte welkom en voor meer informatie kun je je wenden tot secretariaat@detreffers.nl.

Openingstijden van de kantine (regulier)

Maandag 18.00 uur – 22.30 uur
Dinsdag 18.00 uur – 22.30 uur
Woensdag 18.00 uur – 22.30 uur
Donderdag 18.00 uur – 01.00 uur (Clubavond)
Vrijdag 18.00 uur – 22.30 uur
Zaterdag 08.00 uur – 21.00 uur (Bij thuiswedstrijd tot 24.00 uur)
Zondag 08.00 uur – 14.00 uur (Bij thuiswedstrijd tot 21.00 uur)

Betalen met munten
In de kantine kun je enkel met munten betalen. Er hangen twee automaten in de kantine. Een munt kost € 2,60.

Alcohol in kantine
Vanaf 1 januari 2014 mag geen alcohol meer worden geschonken aan personen onder de 18 jaar. Deze regel leven wij natuurlijk na. Gezelligheid kent geen tijd, ook zonder alcohol!

Vergaderen op Zuid
Plan jouw vergadering online! Natuurlijk is het ook mogelijk in de kantine een vergadering te plannen bij een van onze medewerkers.

VERGADERING

Reserveer hier jouw vergadering:

  Vul alle benodigde informatie in het textblok:

  • Welke ruimte (Bestuurskamer, vergaderruimte-zuid, vergaderruimte-noord)

  • Aantal personen

  • Begintijd (uu:mm)

  • Eindtijd (uu:mm)

  • Datum (dd-mm-yy)

  • en de reden

  Tot ziens in onze gezellige kantine!