Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

NIEK VERSTEEGEN NAAR DE TREFFERS

Naast Boy van de Beek en Niels Wouters zal ook Niek Versteegen de overstap van de heikant naar De Treffers maken. Niek en De Treffers zijn een contract voor 1,5 jaar overeengekomen. De Treffers zal er alles aan doen om Niek zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.

De 23-jarige voorhoedespeler speelde in de jeugd voor sv Venray waarna hij in de zomer van 2016 de overstap maakte naar Achilles’29. Hier speelde hij twee seizoenen en nu maakt Niek dus de stap naar sportpark Zuid. Op 16 september 2016 maakt Niek Versteegen zijn debuut in de met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen Telstar. Hij verving in de 68e minuut zijn nieuwe teamgenoot Eef van Riel.
In de Jupiler League kwam Niek tot 6 goals en 1 assist in 25 wedstrijden.

Dit seizoen speelde Niek 15 competitiewedstrijden waarin hij zeven maal het net wist te vonden. Waaronder de 1-0 in de derby tegen De Treffers…

Ondanks de interesse van meerdere Tweede Divisieclubs en Jupiler League clubs kiest Niek Versteegen dus voor De Treffers. ‘Het gevoel was gewoon super. Het vertrouwen van de mensen in mij heeft me besloten om voor De Treffers te gaan.’
‘Ik ben hartstikke blij met de overgang. Ik sluit een onzekere periode af en ga weer vooruit kijken. Het ging lange tijd niet meer over voetbal en daar kan ik me weer op richten. Het plezier in het spelletje wil ik weer terugkrijgen bij De Treffers. Als ik het plezier weer terug heb ga ik me verder ontwikkelen. Ik wil namelijk kijken waar mijn plafond ligt.’

Niek heeft de acties van de rood-zwarte supporters tijdens de derby absoluut meegekregen. ‘Ik vond het mooi om te zien dat er zoveel supporters van De Treffers waren. Ze hadden mooie acties georganiseerd waardoor er een mooie sfeer ontstond. Daar doe je het uiteindelijk toch voor.’

We wensen Niek natuurlijk ontzettend veel plezier en succes in ons mooie rood-zwart!

Foto: Broer van den Boom