Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

FEESTAVONDEN 21 en 22 JUNI

Tijdens de feestweek vindt er in Groesbeek een groots muziekspektakel plaats. Op vrijdag 21 juni staan twee bekende bands op het podium die met elkaar een muzikale strijd aangaan. De vijf-mans powerband Wir sind SPITZE! uit Limburg gooit de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in een cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour! De band betrekt het publiek en zet een humoristische show neer met hun eigen mash-up brouwsels. Dit wordt ondersteund door dikke blazers en vingervlug accordeonwerk. Zij nemen het in de bandbattle op tegen Baby Blue. Deze vijf jongemannen brengen bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme over op het publiek. Vanaf de eerste minuut raken ze de toeschouwers met hun aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Deze band is in staat keer op keer een groot en geweldig feest te bouwen. Welke band krijgt het publiek het meest op de hand?

Op zaterdag 22 juni staat de Hollandse avond op het programma. De Groesbeekse formatie Regroove speelt muziek van De Dijk. Dit wordt afgewisseld met een optreden van zanger, acteur en musicalster Martijn Fischer die onvervalste Hazes-nummers ten tonele zal brengen. En niet te vergeten komt Jannes langs. Deze sympathieke Drentse koning der piraten is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige muziekcircuit. Tussen de bedrijven door draait Rob Toonen zijn muziek. Deze van oorsprong Groesbeekse DJ is bekend van Slam!FM waar hij met Mental Theo jarenlang programma’s presenteerde. Op Mallorca heeft Rob zijn vaste stek en vermaakt hij iedereen die zin heeft in een feestje.

Deze gezellige feestavonden zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Toegangskaarten zijn te reserveren via deze website. Kaarten kosten € 16,50 per avond en aan de kassa € 20,-. Koop je via de website kaarten voor beide avonden dan betaal je € 27,50.