Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Muntje voor de Club, leden- en supportersactie

Nu de kantines alweer weken dicht zijn en nog onbekend is wanneer ze weer open gaan, maken veel clubs zich zorgen over hun financiële situatie. Ook voor De Treffers is het momenteel een moeilijke tijd en lopen we omzet mis. Om ervoor te zorgen dat er ook in deze situatie geld in de clubkas komt hebben wij een ledenactie “Muntje voor de Club” opgezet.

In deze actie is het voor leden, supporters en iedereen mogelijk om een rondje te geven met digitale barmunten. Dit keer niet aan je sportvrienden, medesupporters of teamgenoten. Je geeft een rondje aan je eigen club! Hiermee steun je De Treffers in de vorm van een donatie!

Het kopen van digitale muntjes is dus een donatie aan de club. Hiervoor krijg je verder niets terug maar je helpt de club in deze moeilijke tijd. Een digitaal muntje kost € 2,50 per stuk. Een heel rondje van 8 munten kost €20,-, een half rondje van 4 munten kost €10,- en 1 consumptie kost €2,50. Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes of losse muntjes je wilt geven. En vaker doneren mag ook. Uiteraard zijn we blij met elke bijdrage van groot tot klein.

Tussentijds melden we de stand van de actie via de website zodat we zien hoe groot de spaarpot inmiddels is geworden.
Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Klik hier om digitale barmunten te kopen of klik op de homepage op de knop: Muntje voor de Club.