Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Met de bus naar AFC!

Ondanks het puntverlies bij OFC staat ons 1e elftal er nog altijd uitstekend voor op de ranglijst. Maar we willen meer en we willen graag weer z.s.m. koploper worden! Aanstaande zaterdag staat dan ook de topper tegen AFC in de 2e divisie op het programma en reizen we af naar Amsterdam. Onze mannen kunnen jullie steun daar enorm goed gebruiken en daarom willen we iedereen oproepen om mee te gaan en de mannen te steunen! Ook onze jeugd willen we vragen om met velen mee te gaan en doe vooral je mooie kleding van de club aan. Tot 14 jaar dient er een begeleider bij te zijn, maar dat hoeft niet perse een ouder te zijn. Jeugd tot 14 jaar kan voor slechts € 5,- mee (excl. entree) met de bus. Natuurlijk hopen we ook op vele volwassen supporters, zodat we er samen een mooie happening van kunnen maken en de koppositie weer in kunnen nemen. 

De kaartjes voor de bus kosten voor ouderen 10- (excl. entree). De bus vertrekt om 12:45 uur en zal rond 19:00 uur terug zijn. Je kunt je opgeven via Jos@samenmetdetreffers.nl , achter de bar in de kantine of via whatsapp op 06-19501719 of 06-46206927 (uitsluitend whatsapp). Samen met De Treffers op weg naar de koppositie! 

Koop via deze link alvast je entree kaartje voor de wedstrijd. Via de link zijn enkel kaartjes voor €10 te koop. Kinderen betalen aan de kassa bij AFC een lagere prijs.