Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Maatregelen De Treffers- SV Spakenburg zaterdag 19 februari

Naar aanleiding van de ongeregeldheden tijdens en na de oefenwedstrijd Quick Boys – SV Spakenburg is er overleg gevoerd tussen het bestuur van De Treffers, de burgemeester van Berg en Dal en de politie. Doel hiervan was het voorkomen dat zich ook in Groesbeek gewelddadigheden kunnen voordoen.

De burgemeester heeft daarom in afstemming met partijen besloten om tijdens de komende competitiewedstrijd De Treffers – SV Spakenburg supporters van Spakenburg géén toegang tot sportpark Zuid te verlenen. De wedstrijd wordt bovendien vervroegd naar 14.30 uur.

Onderstaande maatregelen zijn van kracht:

  1. Treffersleden hebben toegang op vertoon van hun ledenpas
  2. Voorverkoop, ook voor gasten van leden BC Zuid, is aanstaande donderdag van 19.00 uur tot en met 21.00 uur in de kantine op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Gasten die een kaart gekocht hebben dienen op zaterdag naast hun kaart ook een geldig legitimatiebewijs te overleggen
  3. Zaterdag is de kassa gesloten, er is dan dus geen kaartverkoop

Burgemeester Slinkman: ”Het is natuurlijk treurig dat je zulke vergaande maatregelen moet nemen om samen sportief bezig te kunnen zijn. Het is niet anders, en we doen wat nodig is om de veiligheid en de openbare orde te borgen.”