Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

LEDEN – KLEDINGPLAN

Kleding – jeugd

De vereniging draagt zorg voor de verstrekking van shirts aan alle teams. Dit is mogelijk door een gecoördineerd sponsorbeleid, waarbij het sponsorbeleid wordt uitgevoerd door de kledingcommissie. Vanzelfsprekend blijft de kleding eigendom van de vereniging. De kleding en met name de trainingspakken van de vereniging, mogen alleen gedragen worden bij verenigingsactiviteiten, dus niet privé. Bij verlies van kleding die eigendom van De Treffers is, zal dit in rekening worden gebracht.

Kledingfonds

Met ingang van het seizoen 2016/’17 heeft s.v. De Treffers een kledingfonds ingevoerd. Dit fonds stelt zich tot doel om elk lid te voorzien van een nieuw correct en uniform Trefferskledingpakket. Dit kledingpakket is eigendom van de vereniging. Spelers en begeleiders krijgen dit kledingpakket in bruikleen.
Het is voor De Treffers tegen einde van het seizoen altijd lastig om complete sets kleding van ieder team terug te krijgen. Ten eerste kost dat De Treffers veel geld maar vervelender is dat we er het jaar erna geen team meer van aan kunnen kleden.

Er zijn daarom een paar spelregels ingevoerd.

  • Iedere speler / begeleider tekent individueel voor ontvangst van de kleding.
  • Met deze handtekening is De Treffers gemachtigd om € 65,- borg van de bankrekening af te schrijven.
  • Dit borgbedrag wordt door De Treffers op een aparte bankrekening geparkeerd. Bij het verlaten van De Treffers wordt het geld terug gestort mits de set kleding volledig ingeleverd wordt.
  • Indien de speler/begeleider een kledingstuk mist, kan via de webshop van De Treffers de ontbrekende kleding aanschaft worden om de set compleet te maken.
  • Indien de set niet volledig wordt ingeleverd eind van een seizoen of bij het verlaten van De Treffers, wordt het borgbedrag niet terug gestort.

De Treffers heeft hiertoe besloten om aan te geven dat we het belangrijk vinden dat de kleding volledig ingeleverd wordt. We hopen dat hiermee het verantwoordelijkheidsgevoel voor het kledingpakket welke in bruikleen wordt gegeven toeneemt en dat er zorgvuldig met kleding van De Treffers wordt omgegaan.