Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Keeperstrainer Don Bosman verlengt contract

De keepers van onze selectie en O21 zullen ook aankomend seizoen onder handen worden genomen door Don Bosman. Eind december 2020 bereikten De Treffers en Don overeenstemming voor de rest van het, toen nog niet afgebroken, seizoen. Deze samenwerking wordt nu met minimaal één jaar verlengd.

Don: “Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen onderdeel mag uitmaken van de technische staf van deze roemruchte en geweldige top amateurclub met haar rijke voetbalhistorie. Zoals aangegeven bij mijn komst in december, zie ik De Treffers als een enorm grote club en heb ik altijd veel respect gehad voor wat zij op het allerhoogste niveau hebben bereikt.” Door de coronacrisis heeft Don naar eigen zeggen helaas nog niet de kans gekregen om De Treffers echt goed te leren kennen. Don: “Ik vind het belangrijk om goed contact te hebben met spelers, staf, supporters, vrijwilligers en sponsoren en zo de mensen binnen de club te leren kennen. Helaas is dat er nog niet van gekomen. Ik kijk dus uit naar het aankomende seizoen met hopelijk geen beperkingen.”

Don Bosman in actie

Ook op voetbalgebied verliepen de eerste maanden ook anders dan gebruikelijk. Don: “Hoewel ik als keeperstrainer natuurlijk gewend ben aan het trainen in kleine groepen, zijn de trainingen in coronatijd toch heel anders. Normaal gesproken werk je met elkaar toe naar een piekmoment in het weekend en dat mis ik heel erg.”

Don heeft veel vertrouwen in het aankomende seizoen en hoopt samen met de selectie en de rest van de technische staf op een goede klassering. Don: “Er zijn gerichte versterkingen gehaald. Ik vind De Treffers tot de top 5 van amateurclubs in Nederland behoren en vertrouw er dan ook op dat we dat volgend seizoen kunnen waarmaken.”

Wij wensen Don veel succes en plezier met zijn langere verblijf bij De Treffers!