Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Jumbo Ballenactie, doneer en win!

Alle ballen verzamelen! Doneer een bal voor De Treffers en maak kans op een boodschappenpakket van Jumbo ter waarde van €50!

De Jumbo Ballenactie, waaraan De Treffers deelneemt, komt op stoom. Inmiddels hebben al aardig wat mensen een bal gedoneerd. Jumbo stelt een boodschappenpakket ter waarde van € 50,- beschikbaar dat wordt verloot onder alle donateurs. En dat worden er steeds meer, kijk maar eens in onderstaande link. Gratis boodschappen…..een extra reden dus om deel te nemen.

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Binnenkort moeten we, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, de voorraad ballen weer aanvullen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die De Treffers een warm hart toedraagt kan meedoen door een bal te doneren. De actie loopt tot en met dinsdag 20 juli. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij De Treffers.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/detreffers

Actie doorsturen
Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!