Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

JUBILEUMTOERNOOI KKZ 26 MEI

In het najaar van 2019 bestaat de Koninklijke Kaartclub Zuid (KKZ) alweer 5 jaar! Helemaal prachtig is het natuurlijk dat ook het 100-jarig jubileum van de (ietsje grotere) voetbaltak dit jaar gevierd gaat worden. De KKZ laat geen enkele mogelijkheid tot het betitelen van een activiteit tot feest of jubileum onbenut. En daarom laat ze dit heuglijke feit niet zomaar voorbij laten gaan.

Met het Jubileumtoernooi op 26 mei en de overige geplande activiteiten is een sportieve, mooie en vooral gezellige dag samengesteld. Een dag voor jong en oud, waarbij het kaarttoernooi centraal staat. In de tenten op het hoofdveld wordt er die dag volop gestreden om de “knoest- en Harten Jagen Bokaal”. Dat hierbij dikwijls lachwekkende en emotionele situaties ontstaan is een understatement en daarom is het toernooi zeker ook heel interessant voor het publiek. Iedereen mag zich opgeven voor deelname of is welkom om te komen kijken en samen het jubileum te vieren. De gehele dag zal er in het “feestgedeelte” van de tent muziek zijn en deze wordt verzorgd door niemand minder dan DJ Nase! Ook wordt de Formule 1 live op een scherm uitgezonden, zodat zowel publiek als deelnemers (tussendoor) kunnen kijken. Er is die dag ook een springkussen en divers ander kindervermaak.

Informatie voor deelnemers:
* De dag start voor de deelnemers tussen 10:30 en 11:00 uur. Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt iedereen 5 consumptiebonnen. Onder het genot van een
(gratis) kop koffie of thee, zal onze presentator van die dag (Marco Schoofs) het woord tot iedereen richten en de toernooireglementen nader toelichten.
* Als warming-up krijgen alle deelnemers een lekkere kop soep met belegde broodjes geserveerd. Daarna zal de heftige strijd losbarsten.
* Wie gaan er met de grote bekers vandoor en wie krijgt regionale roem op social media en kranten met de poedelprijs? Het is allemaal bekend rond de klok van 17:30 – 18:00 uur, als de finales gespeeld zijn.
* Voor alle deelnemers is er daarna een uitgebreid buffet en er wordt afgesloten met de prijsuitreiking in de feesttent.
* Na de prijsuitreiking wordt het jubileumfeest afgesloten met een afterparty , dus blijf vooral “hangen” om een spetterend slot van de dag mee te kunnen maken!

Deelnemen kost slechts € 20,= p.p. en kan bij inschrijving of op de dag zelf worden voldaan. Opgeven kan d.m.v. een mailtje naar kaartclubzuid@outlook.com of achter de bar in de kantine van de Treffers. Het is ook mogelijk om je via een van onze kaartclubleden op te geven. Bij opgave graag vermelden: je naam, het spel dat je wil spelen, telefoonnummer en e-mailadres.

De KKZ ziet u graag op 26 mei aanstaande!

ALLE OPBRENGSTEN GAAN NAAR HET GOEDE DOEL:
Stichting KinderVakantieWerk Groesbeek