Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

JO19-1 op weg naar 2e divisie?

Het winnen van de periodetitel van het JO19-1 team werd afgedaan als een leuk toetje, maar de mannen van Wesley en Fred zien dat heel anders. Onder aanvoering van een uitstekend spelende Tjeu Langeveld ging het team afgelopen zaterdag vol de strijd aan met de 2e divisionist Baronie. De vele mutaties door diverse redenen werd gecompenseerd door de enorme inzet van het gehele team en de eerst 60 minuten waren dan ook voor de Treffers.

Shane scoorde de 0-1 in de eerste helft, maar de 0-2 bleef uit ondanks een aantal goede kansen. De 2e  helft was De Treffers wederom de bovenliggende partij maar wist de kansen niet in doelpunten om te zetten. De laatste 25 minuten kroop de Baronie eindelijk uit haar schulp en kwam de Treffers 2 keer met de schrik vrij. In de laatste minuten wist Jan van Hoof het verschil te maken en de eindstand op 0-2 te brengen. De terugreis werd onder luid gezang om 19.30 uur volbracht.

Aanstaande zaterdag zal de JO19-1 thuis om 12.45u aantreden tegen Geldrop JO19-1. Bij winst volgt de finale tegen Barendrecht of Quick.