Geen eer te behalen in Katwijk

Het seizoen zit erop voor De Treffers. Na een aantal intensieve maanden met diverse midweekse wedstrijden was de batterij duidelijk leeg bij de roodzwarten. VV Katwijk liet zich fêteren als een terechte kampioen en won afgetekend met 3-0 van de Groesbekers.

In de eerste helft hield De Treffers nog lang stand tegen het Katwijkse overwicht. Er was in de 36e minuut zelfs een behoorlijke fout voor nodig om de kustbewoners aan een voorsprong te helpen. Jordy Rondeel, die onder de lat stond geposteerd, verslikte zich in een moeilijke terugspeelbal. El Azzouti wist hem het speeltuig afhandig te maken en scoorde vrij gemakkelijk voor zijn ploeg. Na de thee ging Katwijk onvervaard door met waar het bij rust mee opgehouden was: aanvallen. Direct een grote kans voor Marciano Mengerink, die de paal raakte. Tien minuten later stond de 2-0 op het scorebord, opnieuw door El Azzouti, die nu aan het eind stond van een wel uitgespeelde aanval. Vervolgens viel er weinig te noteren tot een kwartier voor tijd, toen Botermans er 3-0 van maakte. En daar bleef het deze middag bij. De Treffers eindigt net boven de streep en blijft door het resultaat een week eerder verschoond van de nacompetitie.