Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Fysiotherapie Sanavit en De Treffers: ‘Sanavit-Zuid’

Sinds enkele weken zien we een oud- eerste elftalspeler weer op Zuid: Jan-Willem Stronks.

Deze keer is Jan-Willem niet als speler terug maar als in een rol als (aspirant)fysiotherapeut.

Jan-Willem volgt momenteel de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen en doet onder andere praktijkervaring op binnen Sanavit: de (sport-)fysiotherapiepraktijk van Martijn Wijdeveld, de clubfysiotherapeut van De Treffers.

Vanuit zijn ervaring als eerste elftalspeler en geblesseerde (hij revalideert zelf momenteel ook nog van zijn kruisband-operatie eerder dit jaar ) denken we dat hij zeker wat toe kan voegen aan onze medische staf.

Jan-Willem zal zich (onder verantwoordelijkheid en begeleiding van onze clubfysio Martijn Wijdeveld) met name richten op onze geblesseerde jeugdspelers en doet dat in nauwe samenwerking met onze sportmedisch verzorger Nico van Overdijk.

N.B. bij blessure-behandelingen kan het zijn dat deze behandelingen gedeclareerd gaan worden bij de zorgverzekeraar, indien dat het geval is zal dit altijd besproken worden met de speler zelf (of de ouders/verzorgers van jeugdspelers).

Op deze manier wordt er weer een stapje gezet naar een nog meer optimale sportmedische begeleiding voor de (jeugd)selectieteams van De Treffers.

Dit past ook helemaal in de ontwikkeling van fysiotherapie Sanavit.
Sinds dit seizoen biedt deze praktijk namelijk ook zijn diensten aan bij ons op de locatie sportpark Zuid: revalideren dichtbij het voetbalveld met optimale faciliteiten zoals goede behandelkamers, een fitnessruimte, een sportzaal en vooral de groene (kunst)grasmat voor de deur!

Ook voor spelers van niet-selectie-teams van De Treffers is er de mogelijkheid om een vrijblijvend consult bij de fysiotherapeuten van Sanavit aan te vragen t.a.v. lichamelijke klachten.

Je kunt dan een afspraak maken bij fysiotherapie Sanavit via 024-397 70 77 (bij voorkeur tussen 08:00 – 12:00u) en vermeld dan even dat je lid bent van De Treffers! Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld om de afspraak in te plannen, die waarschijnlijk op Sportpark Zuid zal plaatsvinden.

Voor het contact zoeken met onze medische staf, de afspraken hierover en ook een overzicht van hun aanwezigheid verwijzen we je graag naar het subkopje ‘medische begeleiding’ onder de kop ‘leden’ van onze website.

Mochten er vragen zijn, neem dat contact op met Theo Eikholt, medisch coördinator De Treffers door te bellen naar: 06-10966927.

Medische begeleiding De Treffers