Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Feestelijke Nieuwjaarsreceptie De Treffers

Op zaterdag 6 januari 2018 vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats bij De Treffers. Tijdens deze receptie worden de jubilarissen van de club gehuldigd en wordt er samen geproost op het nieuwe jaar. Er zijn in totaal 30 leden die gehuldigd worden, waaronder drie maal een 70-jarig lid! 

Om 13:30 uur begint het officiële programma in het clubgebouw op Sportpark Zuid. Jubilarissen nemen hun familieleden mee deze middag. Alle jubilarissen worden persoonlijk toegesproken door de voorzitter. Ook de supportersvereniging “Samen met De Treffers” krijgt podium. Het officiële gedeelte duurt tot ongeveer 15.30 uur. Ook dit jaar wordt het heerlijke gebak gesponsord door Bakkerij Coopmans. Dank daarvoor!! Vanaf 16.00 uur viert de club feest tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsinstuif. Alle leden en vrienden van Zuid zijn bij de instuif van harte welkom.

70 Jaar lid:

Herman Schoofs, Piet Cillessen, Sjaak Jacobs,

60 jaar lid:

Henny Verbeeten, Wim Bögels, Gerrit Leenders, Gerrit Langeveld

50 jaar lid:

Tonnie Leenders, Hein Leenders, Toon Beers, Henk Vissers, Sjaak Liebers, Harry Liebers, Corrie Jochoms, Bert Langes, Leo Vullings, Ruud van de Ven, Theo Pouwels, Willy Kosman

40 jaar lid:

Hans Eikholt, Barry Peters, Wiliam Langeveld, Tom Wollenberg

25 jaar lid:

Tim Eikholt, Jan Hendriks, Henk Heijs, Robby Sillessen, Moni Poelen, René Wijnhoven, Paul Wijnhoven

Tevens nodigt het bestuur van sv De Treffers al haar leden en vrienden uit voor de Nieuwjaarsinstuif en wenst de club iedereen het allerbeste voor 2018!