Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Feestelijke nieuwjaarsreceptie De Treffers

Op zaterdag 5 januari 2019 vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats bij De Treffers. Tijdens deze receptie worden de jubilarissen van de club gehuldigd en wordt er samen geproost op het nieuwe jaar. Er zijn in totaal  30 leden die gehuldigd worden, waaronder een maal een 75-jarig lid!

Om 13:30 uur begint het officiële programma in het clubgebouw op Sportpark Zuid. Jubilarissen nemen hun familieleden mee deze middag. Alle jubilarissen worden persoonlijk toegesproken door de voorzitter. Ook de supportersvereniging “Samen met De Treffers” krijgt podium. Het officiële gedeelte duurt tot ongeveer 15.30 uur. Vanaf 16.00 uur viert de club feest tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsinstuif. Alle leden en vrienden van Zuid zijn bij de instuif van harte welkom.

75 jaar lid: Theo Kersten

70 jaar lid: Mat Peters, Piet Jacobs, Theo Rutten

60 jaar lid: Gerrit Wijnhoven, Rini vd Bergh, Wiel Janssen, Wim Nillesen

50 jaar lid: Henk Grim, Theo Jochoms, Frans Peters, Lothar Peters, Frans Langeveld

40 jaar lid: Jos v Leur, Henk Heijnen, Hem Wijers, Tonnie de Bruin, Patrick Janssen, Peter Jochoms, Jos Doorn, Oscar Kokx

25 jaar lid: Hans Michels, Antoine Janssen, Arno Hendriks, Rob Gebbink, Ad Peters, Theo Gerrits, Theo Grinsven, Pieter Brouwers, Gerrit Kersten

Tevens nodigt het bestuur van sv De Treffers al haar leden en vrienden uit voor de Nieuwjaarsinstuif en wenst de club iedereen een prachtige Kerst en het allerbeste voor 2019!