Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

EXTRA MAATREGELEN RONDOM DE WEDSTRIJD DE TREFFERS – ACHILLES ’29

Vanwege de grote belangstelling voor de wedstrijd van aanstaande zondag zullen er een aantal extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Het sportpark zal – zoals gebruikelijk – vanaf 13.00 uur geopend zijn. Onderstaand informeren wij u graag over de maatregelen. 

In en rond het sportpark worden er zondag meer beveiligers en stewards ingezet dan gebruikelijk. Ook de politie zal aanwezig zijn. Vanwege de veiligheid worden zondag alle bezoekers extra gecontroleerd en gefouilleerd bij de entree van het sportpark.

Het afsteken van vuurwerk voor, tijdens en na de wedstrijd is verboden. Onder vuurwerk worden ook signaalmiddelen zoals rookpotten en fakkels begrepen. Er wordt actie ondernomen tegen bezoekers die vuurwerk en/of signaalmiddelen afsteken. Schade en boetes zullen worden verhaald op de daders.

Wij realiseren ons dat deze extra veiligheidsmaatregelen mogelijk als ongastvrij ervaren kunnen worden. Wij willen echter voorkomen dat wij geconfronteerd worden met o.a. boetes vanwege vuurwerk. 

Wij vertrouwen op uw medewerking en uw begrip voor alle maatregelen en hopen dat het zondag een mooie Groesbeekse derby gaat worden.

Iedereen is van harte welkom.