Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Elvio van Overbeek tekent bij De Treffers

De Treffers heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Elvio van Overbeek. De 26-jarige aanvaller stond voor het laatst onder contract bij Glentoran uit het Noord-Ierse Belfast. Met deze club won hij als basisspeler de beker en kwam hij tot drie goals en 4 assists in 30 competitiewedstrijden. Eerder speelde Elvio zes seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie voor achtereenvolgens Jong PSV, Go Ahead Eagles, De Graafschap en Telstar. In 140 wedstrijden op dit niveau tekende hij zeventien goals en even veel assists aan.

Elvio is blij dat hij bij De Treffers aan de slag kan: ‘Ik besloot zelf om bij Glentoran te vertrekken omdat er in Noord-Ierland erg veel met de lange bal gespeeld wordt en ik beter tot mijn recht kom met combinatievoetbal over de grond. Desondanks was het een mooi avontuur en had ik het niet willen missen. Ik had nog geen nieuwe club gevonden in het buitenland en toen besloot ik om met De Treffers in gesprek te gaan. Na de gesprekken met de Technische Commissie had ik meteen een goed gevoel bij de club en wilde ik graag in het rood-zwart voetballen. De competitie ligt op dit moment weliswaar stil, maar ik kijk ernaar uit om weer het op veld te staan.’

Elvio is tweebenig en kan op beide flanken uit de voeten, maar zijn voorkeur gaat uit naar de rechterflank. Elvio: ‘Mijn snelheid is ook een wapen van mij en ondanks mijn lengte (Elvio is 1 meter 72 lang) ben ik fysiek ook vrij sterk. De nieuwe aanwinst heeft een duidelijke doelstelling voor ogen: ‘Ik wil de club helpen om de weg omhoog in te slaan op de ranglijst na de mindere start van de competitie. De negende plek van vorig jaar wil ik minimaal evenaren!’

Wij wensen Elvio veel succes en plezier toe bij De Treffers!