Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Eerste clubavond-XL een succes!

Voor de organisatie was het vooraf nog een beetje spannend. Hoeveel mensen zouden er zo’n eerste keer komen? Hebben we het wel voldoende gepromoot en zou het programma wel in de smaak vallen? Allemaal vragen die achteraf bevredigend beantwoord konden worden. De aftrap van de clubavond-XL werd (voor een eerste keer) goed bezocht en leverde uitsluitend zeer positieve reacties op!

Met gezellige muziek op de achtergrond, startte de avond rustig op. De aanwezigen maakten een praatje en de madaram-groep werd welkom geheten. Nadat onze voorzitter op verrassende wijze het openingswoord had gedaan, stond al snel het interview met trainer van Kouwen en aanvoerder Ippel op het programma. 

Beiden werd gevraagd wat meer over hun privéleven te vertellen en daar babbelden de heren dan ook uitgebreid over. Volgens Ippel deed van Kouwen dat wel erg lang, maar ging vervolgens zelf nog langer op de praatstoel zitten. Hierna werden beide heren onderworpen aan 10 stuks 2-keuze vragen, waarbij soms enige hilariteit ontstond. Uiteraard werd er daarna nog even met de heren over voetbal gepraat en dat gebeurde vol passie!

Tussendoor werden de luxe hapjes van Mai geserveerd en werd er eveneens lekker geborreld. De jongedames van de madaram waren inmiddels een beetje ongeduldig geworden, immers dachten ze zelf dat ze om 20:00 uur al in het zonnetje zouden worden gezet. Op de vraag of de madaram-manager dit wel goed had doorgegeven, kwam geen duidelijk antwoord.

De Madaram-groep dus…. sinds 1967 zijn ze actief met het schoonmaken van de kleedkamers. Inmiddels zijn deze dames niet meer weg te denken en verdienen ze veel respect! Wie konden we dan ook beter uitnodigen voor de allereerste “in the picture” dan deze dames. Nadat het ontstaan en de werkzaamheden van deze groep kort werden toegelicht, was het tijd om ze allemaal persoonlijk in het zonnetje te zetten middels een mooie bos bloemen! Hiermee kwam tevens een einde aan het “officiële” gedeelte van de avond, maar we kunnen jullie verzekeren: het ging tot in de late uurtjes door…

De volgende clubavond is op 9 november en dan hopen we ook jou te zien! Programma van die avond wordt binnenkort gepresenteerd. Tot dan!