Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

DENNIS JANSSEN VOLGEND JAAR NAAR DE TREFFERS

De Treffers kan vanaf het volgend seizoen twee seizoenen beschikken over de diensten van Dennis Janssen. De 26-jarige inwoner van Ooij komt over van Top Oss waar zijn contract aankomende zomer afloopt. Dennis kan zowel als rechtsback, rechtshalf en verdedigende middenvelder acteren.

De zoon van oud spits Frans Janssen speelde dit seizoen tot nu toe 15 competitiewedstrijden voor de huidige nummer zeven in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin kwam hij eenmaal tot scoren en was hij tweemaal beslissend met een assist.

Dennis begon zijn voetbalcarrière bij SVO uit Ooij waarna hij in de voetbalacademie van NEC/FC Oss terecht kwam. Van hieruit kwam Dennis in het eerste van de plaatselijke trots van Oss uit.
Vanaf het seizoen 2011-2012 was hij een vaste waarde in het eerste elftal. Dit resulteerde in 196 competitiewedstrijden, tien goals, zestien assists en 15.888 minuten op het een na hoogste niveau in Nederland.

Voor Dennis is het plaatje bij De Treffers compleet. ‘Ik ken de club en ik weet dat het een warme club is waar de sfeer optimaal is, zowel binnen als buiten het veld. Daarnaast staat er een complex dat je bij maar heel weinig clubs ziet. Ik ben heel blij met deze overstap!’

Ondanks het feit dat Dennis Janssen een basisplaats heeft bij Top Oss kiest hij bewust voor zijn maatschappelijke carrière. ‘Ik ben op een leeftijd dat je na moet gaan denken wat je na het voetbal wil gaan doen. Op dit moment werk ik al een aantal uur per week bij een accountantskantoor en heb ik de afgelopen tijd al wat opleidingen gevolgd en afgerond. Voor mij is dit nu de ideale stap en lekker dicht bij huis’ geeft Dennis aan die in maart zijn eerste kind verwacht.

De Treffers heet Dennis Janssen van harte welkom en wenst hem veel plezier en succes toe bij zijn verblijf op Zuid!