Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

DE TREFFERS STEUNT KIKA!

Vanaf dit nieuwe seizoen steunt De Treffers de stichting Kinderen Kankervrij. Deze stichting is beter bekend als KiKa. Elk jaar krijgen 550 kinderen in Nederland kanker. 75% van de kinderen geneest gelukkig van deze vreselijke ziekte, maar 25% helaas dus niet. Dat moet en dat kán beter. Daarom zamelt KiKa geld in voor onderzoek naar kanker bij kinderen.

In het komende seizoen zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd om geld in te zamelen. Houd hiervoor de site van De Treffers en de social media in de gaten. Tevens zijn zowel op het hoofdveld als op veld twee grote borden opgehangen om dit doel onder de aandacht te brengen.

Doneren kan door geld te stoppen in de twee spaarpotten in de kantine, maar KiKa steunen kan natuurlijk ook altijd rechtstreeks op IBAN NL89INGB0000008118 o.v.v. De Treffers.

Het doel van KiKa is om het percentage van kinderen dat geneest van kanker te verhogen naar minstens 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Meer informatie is te vinden op www.kika.nl.

KiKa heeft het CBF-keurmerk en is daarmee een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen.