Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers JO19-1 nipt ten onder in finale om landskampioenschap

Afgelopen zaterdag 28 mei speelde De Treffers JO19-1 de finale om het landskampioenschap tegen Excelsior Maassluis. Jammer genoeg verloor ons hoogste jeugdteam vlak voor tijd met 3-4. In een spannende wedstrijd kwam de ploeg van trainer Siem van Dijk drie keer terug van een achterstand, maar dat lukte helaas geen vierde keer. Via deze weg feliciteren we namens de hele club onze JO19-1 met hun fantastische seizoen waarin zij bijna het allerbeste jeugdteam van Nederland werden. Van de JO19-1 stromen veel spelers door naar De Treffers O21 en hopelijk kunnen zij zich daar verder ontwikkelen. Ook daarmee alvast veel succes gewenst!

Voor leider Henri Thissen was de finale helemaal een bijzondere wedstrijd. Vanaf het moment dat zijn zonen (Max en Bob Thissen) in de F-jeugd voetbalden, is Henri betrokken geweest bij de jeugdteams van zijn zoons. De finale was de allerlaatste wedstrijd in deze hoedanigheid voor Henri en ondanks het resultaat heeft hij er met volle teugen van genoten. Henri: “Het was heel bijzonder om na zoveel jaar afscheid te nemen van het jeugdvoetbal in de finale om het landskampioenschap van Nederland. Vele kampioenschappen hebben we samen gewonnen en daardoor overheerst het trotse gevoel!”

Komend seizoen maakt Bob Thissen de overstap naar De Treffers O21 en Henri blijft zijn zoon vanzelfsprekend volgen. Voor de eerste keer in een minder actieve rol, maar nog altijd als supporter!