Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers JO19-1 flikt het!

Het afgelopen seizoen was voor de Treffersjeugd al zeer succesvol met kampioenen in alle geledingen. Afgelopen zaterdag zorgde de JO19-1 in Barendrecht ervoor dat er op deze feesttaart een hele grote kers kwam. In de nacompetitie werd 2 weken geleden Baronie JO19-1 uitgeschakeld. Daarna volgde vorige week Geldrop en als laatste werd Barendrecht JO19-1 aan de zegekar gebonden.

Met een volle bus supporters was er niets aan het toeval overgelaten. De selectie bestond uit 19 spelers en deze werden ondersteund met shooters, vlaggen en zelfs “Doerak” de mascotte  (Stijn Wijers) was meegegaan.

De opkomst was voor de tegenstander dan ook zo imponerend dat de mannen van Wesley en Frank een groot gedeelte van de wedstrijd de controle hadden. Waar Barendrecht de 1e helft wel geteld één kans creëerde was Treffers gevaarlijker met de pijlsnelle Donovan. Hij was dan ook degene die vanuit een snelle omschakeling binnen 20 minuten de verdiende 0-1 liet aantekenen.

De organisatie stond de gehele wedstijd prima met een uitstekend spelende  Maarten op de linksbackpositie. De 2de helft nam Barendrecht wat meer het initiatief maar wist niet echt gevaarlijk te worden. De Treffers bleef gevaarlijker met goede kansen voor Shane en Joep.

In de laatste minuut kreeg Barendrecht nog een vrije trap op de rand van het strafschopgebied maar ook deze hachelijke situatie wist Treffers te overleven, zodat het feestje gevierd kon worden.

Hier moest natuurlijk op gedronken worden en de terugweg was dan ook zeker niet onplezierig met mooie optredens van Mees en Daniel.

Op “Zuid” werd de selectie ontvangen door Hans Janssen Groesbeek en Robert Janssen die nog een mooi woordje voor de mannen en begeleiding klaar hadden. Na de aansluitende BBQ hebben een groot aantal spelers ( ouders) op een andere locatie het feest voortgezet.

Met deze prachtige prestatie “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” kan de Treffers volgend jaar een mooi 100 jarige jubileum vieren met een fantastische   jeugdafdeling.