De Treffers Dames Zaterdag 1 kampioen!

Het is zover, de titel is officieel binnen en het feest al officieus begonnen. Op een warme dinsdagavond in mei, met veel rood-zwarte toeschouwers langs de lijn, traden de dames aan tegen RKHVV.

Plannen zijn gesmeed, punten moesten alleen nog behaald worden. Dat was nog lastig genoeg deze match, want we hebben het niet cadeau gekregen en dat hoeft ook niet uiteraard. Binnen 1 minuut al een vrije schietkans voor de thuisclub, gevolgd door vooral wat dreigend lijkende aanvallen. Met name gevoed via de vleugels. Pas na twintig minuten zetten we hier echt iets tegenover en dan is het na een goede voorzet van Merle gelijk Nele die super relaxt binnen tikt. 0-1. Het gaat erop lijken. Het spel golft verder de eerste helft aardig op en neer. Een vrije doortocht op de keeper van Nele wordt door de eerste nog gekeerd, maar langzaam maar zeker neemt de vermoeidheid bij de thuisploeg toe. Na de rust worden we sterker en sterker, de kansen worden talrijker. Mooie actie van Sam, dito van Nele met voorzet geeft Ruby de kans voor een lege goal in te tikken. 0-2. Weer een stap dichterbij. Als 5 minuten later Merle van afstand de bal in de goal weet te krullen is het zeker. Campione en promotie naar de 2de klasse. Een heerlijke avond volgt met foto’s, felicitaties, drank en dan moet het echte feest aanstaande zaterdag nog volgen, thuis tegen DVV om 13.15 uur

U bent allemaal van harte uitgenodigd om onze dames a.s. zaterdag tijdens de feestwedstrijd te ondersteunen en na afloop te feliciteren met deze bijzondere prestatie.

Dat kan en mag overigens ook na afloop van de wedstrijd van ons eerste elftal in de kantine met de muziek van DJ D&D.

Namens de hele club feliciteren we deze succesvolle dames met alweer een kampioenschap!