Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers Book of Records

In het weekend van 24 en 25 april wordt er een (online) activiteit georganiseerd voor alle leden van De Treffers; voer een opdracht het beste uit en wordt vereeuwigd in het De Treffers Book of Records! De opdrachten zijn niet alleen sport of voetbal georiënteerd en dus is het een leuke activiteit voor het hele gezin! De meeste opdrachten zijn wel gelinkt aan De Treffers/met een rood-zwart karakter.

Opzet

Op zaterdag 24 april worden er verschillende opdrachten bekend gemaakt. Deelnemers kunnen kiezen om voor één (of meerdere) opdracht(en) een record neer te zetten. Op zondagmorgen wordt er een tussenstand met de records bekend gemaakt en vervolgens kunnen de deelnemers op zondag een van de records verbreken. Degene die een opdracht het beste heeft uitgevoerd (en ingezonden!) op zondagavond, wordt de houder van het record en krijgt een plaats in het De Treffers Book of Records! Deelnemers kunnen zo veel mogelijk pogingen inzenden en zelf kiezen hoeveel verschillende opdrachten worden uitgevoerd.

Bijvoorbeeld

Deelnemer X stuurt op zaterdag een filmpje in dat hij 50 keer hooghoudt met een bal. Deelnemer Y en Z zien op zondagmorgen dat het record ‘hooghouden’ 50 is en denken dat zij dit beter kunnen. Deelnemer Y maakt op zondag een filmpje dat hij 60 keer hooghoudt en stuurt deze in. Deelnemer Z stuurde op zondag echter een filmpje in dat hij 70 keer hooghoudt met een bal en wint deze opdracht dus.

Extra info

Het is niet nodig om je van te voren op te geven. Daarnaast kunnen deelnemers zo veel mogelijk pogingen inzenden en zelf kiezen hoeveel verschillende opdrachten worden uitgevoerd.