Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

DE ‘KKZ OPEN 2019’ JUBILEUM EDITIE

De Koninklijke Kaartclub Zuid presenteert: De “KKZ Open 2019” jubileumeditie!
Datum: Zaterdag 28-12-2019, aanwezig: 18:00 uur.
Ook in ons jubileumjaar organiseren wij uiteraard weer ons inmiddels befaamde kaarttoernooi en dit jaar zelfs uitgebreider dan ooit. Een speciaal ontvangst, extra prijzen, een bijzonder gastoptreden en diverse winterse lekkernijen. Iedereen die kan “knoesten” of “Harten Jagen” en 18 jaar of ouder is, is van harte welkom en mag c.q. moet zich opgeven.

Bij beide onderdelen zijn er wederom mooie geldprijzen voor de allerbeste spelers en diverse andere prijzen in diverse disciplines. De wisselbekers worden zoals te doen gebruikelijk aangeboden door: Gebroeders Kersten timmerwerken en Bouwbedrijf G. Kosman.
Bij binnenkomst (met champagne, koffie en thee na betaling van inschrijfgeld) ontvang je 5 consumptiebonnen en gedurende de avond zullen er diverse lekkernijen geserveerd worden.
Aan het eind van de avond wordt er uiteraard weer een lekker buffet voor jullie geserveerd en ditmaal een echt jubileumbuffet. Dit alles voor slechts € 20,= p.p.

Opgeven? Mail naar kaartclubzuid@outlook.com of aanmelden achter de bar in de kantine. Ook via één van onze leden kun je jezelf aanmelden. Bij het opgeven graag direct vermelden aan welk onderdeel je mee gaat doen en je telefoonnummer samen met emailadres vermelden!

LET OP: Vol = Vol…… Ook toeschouwers zien we graag komen!

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar! Daarnaast is er tijdens de pauze een optreden van Rob van Elst met zijn nieuwe buut!