Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

DANI CENTEN MAAKT OVERSTAP VAN JVC NAAR DE TREFFERS

De Treffers en keeper Dani Centen hebben overeenstemming bereikt voor een contract met de duur van één jaar. Daarnaast is er een optie voor een tweede jaar.
De 21-jarige geboren Beugenaar speelt op het moment bij JVC Cuijk. Daarvoor speelde Dani voor Top, Oss, Sparta Nijkerk, Achilles ’29 en in de jeugd van NEC Nijmegen. Hij begon zijn voetbalcarrière bij VIOS’38 uit Beugen.

Dani zal bij De Treffers de strijd aan gaan met Niels Kornelis voor een plek onder de lat. Hier heeft Dani veel zin in. ‘Ik ga volle bak strijden om eerste keeper te worden en heb er ongelooflijk veel zin in. De Treffers is een stabiele en mooie club en ik kijk er naar uit om in de attractieve Tweede Divisie te keepen.’

Naast het drukke voetbalbestaan, waarbij Dani ook keeperstraining geeft aan de selectie van VIOS’38 en runt hij keepersschool Goalkeeping ABC, is Dani werkzaam bij Hahebo. Hier zorgt hij voor de verkoop van ingekochte goederen.

Het Groesbeekse is geen onbekend terrein voor Dani. Zijn moeders kant is volledig Groesbeeks en daarnaast heeft hij bij Achilles ’29 gekeept. Hij weet dus wat er verwacht wordt. ‘Ik zie mijn overstap naar De Treffers als een beloning van mijn prestaties bij JVC. Ik wil belangrijk zijn voor het team en de club en ga hier alles aan doen!’

De Treffers wenst Dani Centen veel succes en plezier toe tijdens zijn verblijf op Zuid!