Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Cursus Verenigingsscheidsrechter bij de Treffers succesvol afgerond

De afgelopen vier maanden zijn een aantal scheidsrechters volop in de weer geweest met volgen en positie kiezen, rood of geel geven, direct of indirecte vrije trap, kortom de cursus Verenigingsscheidsrechter stond op het programma.

De afgelopen maanden hebben vier cursusavonden plaatsgevonden op sportpark Zuid. Deze avonden werd er door cursisten gefloten, gevlagd, geobserveerd en geanalyseerd.

Het praktijkgedeelte bestond uit het fluiten van minimaal 4 wedstrijden bij de vereniging. Een praktijkbegeleider heeft de cursisten feedback heeft gegeven aan de hand van een aantal competenties.

Woensdag 12 december 2018 was de laatste cursusavond met aansluitend de diploma uitreiking. De deelnemers kwamen van v.v. UHC (1), Diosa (1), SC Millingen ad Rijn (1), FC Kunde (2), Eendracht ’30 (2), SVO’68 (4) en De Treffers (5). Bij de Treffers zijn Jan Wijers, Brian Knijpinga, Thymen van den Broek, Cash Bax en Stan Kersten vanaf nu gecertificeerd verenigingsofficial.

De Treffers feliciteert alle geslaagden met hun diploma. Gezien de uitslag van de toets heeft iedereen het spelregelboek goed doorgenomen. Uit de begeleidingsformulieren is gebleken dat alle geslaagden een prima ontwikkeling hebben doorgemaakt.

We bedanken de docent van de KNVB, Eric Visser, voor het verzorgen van de cursusavonden. Hij deed op een enthousiaste, inspirerende manier met enorm veel kennis van zaken.

Daarnaast bedanken we alle praktijkbegeleiders voor al hun inzet, tijd en gegeven feedback.

Scheidsrechterscommissie  De Treffers