Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

COMMERCIE – BUSINESS CLUB ZUID

Business Club Zuid

De Treffers heeft in haar succesvolle historie altijd een grote groep sponsoren achter zich weten te scharen. Zij hielpen  enerzijds met de doorontwikkeling van de club en profiteerden anderzijds van  de loyaliteit van leden  en van de (landelijke) uitstraling van de club. Toen in 2010 het nieuwe sportcomplex in gebruik werd genomen waarin ook een prachtige ruimte voor de onderlinge ontmoeting van sponsoren  beschikbaar kwam, was een logische stap om een business club op te richten. Business Club Zuid was daarmee geboren.

Doelstelling

De doelstelling van Business Club Zuid is tweeledig. De BC  wil De Treffers op alle fronten ondersteunen  om een uitstekend sportklimaat voor zowel prestatieve als recreatieve elftallen te realiseren. Daarnaast ligt het accent  uiteraard op de zakelijke belangen van de BC  leden. Zo wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd. Er worden er maandelijkse bijeenkomsten belegd, waarbij uitwisseling van informatie tussen leden en gezelligheid centraal staan.

Inmiddels is ‘BC Zuid’ een begrip in de regio. We hebben 125 leden aan ons weten te binden  die niet alleen uit de eigen regio, maar van ook ver daarbuiten afkomstig zijn. Zelfs internationaal. Als lid maakt u deel uit van een uniek platform voor ondernemers. Voorafgaand aan  de thuiswedstrijden van  De Treffers bent u van harte welkom in de eigen businessruimte  voor  een exclusief buffet . Gedurende het voetbalseizoen worden aantrekkelijke businessclub-activiteiten georganiseerd, waaronder Business Borrels, een jaarlijkse rally, een asperge diner,  het bezoeken van voetbalwedstrijden en concerten, etc. Evenementen waarbij een optimaal klimaat wordt gecreëerd voor een kennismaking met nieuwe relaties, of het versterken van de huidige contacten.

Laat u verrassen door de unieke aanpak van Business Club Zuid en de entourage van het multifunctionele sportpark. Doe mee en word lid van Business Club Zuid.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot voorzitter Wim Zwitserloot. Hij is bereikbaar onder Wim@Zwitserloot.com.