Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Chris Verheul maakt overstap naar eerste selectie

Spits Chris Verheul zal volgend seizoen zijn kunsten vertonen in de eerste selectie van De Treffers. De 19-jarige inwoner van Steenderen komt over van het Onder-21 elftal.

Zijn voetbalcarrière begon Chris in bij de plaatselijke voetbalvereniging sv Steenderen. Op zijn twaalfde maakte hij de overstap naar VIOD in Doetinchem waar hij drie jaar speelde waarna hij gescout werd door De Graafschap.
Vanuit de O19 van de superboeren volgde vorig seizoen de stap naar de O21 van de rood-zwarten.

“Ik heb het heel goed naar mijn zin bij De Treffers. Het zijn allemaal leuke mensen en ik voel me thuis. Ik ben heel erg benieuwd naar het spelen voor publiek want daar hoor ik mooie verhalen over.”
Door de corona pandemie heeft Chris helaas nog geen wedstrijden voor publiek kunnen spelen.
Afgelopen seizoen speelde Chris vijf wedstrijden voor O21 waarin hij drie keer het net wist te vinden.

De stormachtige ontwikkeling van Chris is op Zuid niet onopgemerkt gebleven. Vandaar de mooie promotie naar het eerste elftal. De VWO-eindexamenkandidaat heeft zichzelf als doel gesteld om te kijken waar zijn voetbalplafond ligt. ‘Voor het aankomende seizoen wil ik vooral zoveel mogelijk leren en vechten voor mijn plek. Zoveel mogelijk minuten proberen te maken is hierin belangrijk!”

Op zijn debuut in het eerste hoeft Chris in ieder geval niet meer te wachten. Op 6 oktober 2020 maakt hij reeds zijn debuut. Hij verving in de 93e minuut Lowie van Zundert en speelde de gehele verlening tegen Barendrecht. De wedstrijd voor de beker ging helaas verloren met 1-2.

We wensen Chris ontzettend veel plezier en succes volgend seizoen!