Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

CADEAUS VOOR DE FEESTDAGEN

Voor de aankomende feestdagen kunt u bij De Treffers terecht voor tal van unieke De Treffers-artikelen. Kijk hieronder voor een overzicht:

Retroshirt

Tot eind november 2019 heeft u éénmalig de kans om het retro shirt te bestellen van het Treffers tenue.

Eind november zal de totale bestelling in één keer worden doorgeven richting kledingleverancier Patrick waarna deze ongeveer een 5 – 6 weken later uitgeleverd zullen worden.

U kunt uw eigen rugnummer doorgeven, deze wordt in gouden letter gedrukt. 

De shirts zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

·         3XS 

·         2XS

·         XS

·         S

·         M

·         L

·         XL

·         2XL

De prijs van dit unieke retro shirt is € 58,00.
Bestellen? Stuur een mail met het aantal en de maat/maten naar kledingcommissie@detreffers.nl. 

Verjaardagskalender

Een unieke verjaardagskalender waarbij iedere maand is voorzien van een speler (of trainer) van het Elftal van de Eeuw van De Treffers. Deze kalender is voor slechts €10 te verkrijgen bij de Bruna in Groesbeek en bij ons in de kantine.

 

 

 

 

 

 

 

Bieropener

Een opener met als opdruk het jubileumlogo van De Treffers, van dit unieke item zijn ook nog maar enkele exemplaren te verkrijgen. De opener is verkrijgen bij ons in de kantine voor €2,50.

Tentoonstelling 100 jaar De Treffers

Tot 5 januari is in het nieuwe Vrijheidsmuseum aan de Wylerbaan de tentoonstelling “100 jaar De Treffers” te zien zijn. Hiervoor is een aparte zaal ingericht, waar aan de hand van panelen, vitrines en film een overzicht wordt gegeven van een eeuw De Treffers. Een kaartje kost € 5,- en is te verkrijgen in onze kantine. Dit toegangskaartje is tevens geldig voor het hele museum, zodat een ieder ook kan zien wat het nieuwe, fraaie museum allemaal te bieden heeft.