Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

ARDA HAVAR NAAR DE TREFFERS

De 31-jarige in Amsterdam geboren Arda Havar zal zich direct voegen tot de eerste selectie van De Treffers. De aanvallende middenvelder, die ook op de flanken kan spelen, komt over van de Turkse club Diyarbekirspor. Daarvoor speelde Arda in Turkije voor Kastamonuspor. ‘Ik kende De Treffers natuurlijk al wel. Ze deden er alles aan om me te binden en dat is gelukkig gelukt. Ik heb jaren met Wesley Meeuwsen gespeeld en natuurlijk heb ik hem om advies gevraagd. Wesley was ontzettend positief over De Treffers en natuurlijk speelde dat mee in mijn beslissing!’

In Nederland kwam Arda uit voor OJC Rosmalen, Kozakken Boys, Real Lunet en FC Den Bosch. Voor FC Den Bosch speelde hij 52 wedstrijden in de Keukenkampioen Divisie (Eerste Divisie, Jupiler League, Gouden Gids Divisie, Toto Divisie. Wat u wil) waarin Arda tot elf goals en acht assists kwam, dit gedurende twee seizoenen. ‘Voor dit seizoen is mijn doel om leuk voetbal te laten zien en dan zo hoog mogelijk te eindigen in de Tweede Divisie. Ik heb er ontzettend veel zin in’ besluit de in Rosmalen woonachtige Arda.

Met Havar haalt De Treffers een technisch begaafde en hardwerkende middenvelder in huis.
Arda is de vierde versterking voor de rood-zwarten. Eerder kwamen verdediger Abel Franssen, middenvelder Aleksandar Jankovic en spits Sjoerd Ars.

We wensen Arda veel voetbalplezier en succes toe op Zuid!