Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Albert en Jan Lid van Verdienste

Tijdens de jaarlijkse Vrijwilligersavond vrijdagavond heeft voorzitter Bert Janssen Albert van de Pol en Jan Wijers benoemd tot Lid van Verdienste van De Treffers.

De 59-jarige Albert van de Pol is al 20 jaar binnen de jeugd van De Treffers actief. Daarvan heeft Albert 10 jaar als bestuurslid in het jeugdbestuur zitting gehad. Albert is tevens al vele jaren wedstrijd secretaris en contactpersoon voor de trainers en leiders van de vereniging. Onlangs wachtte Albert nog een flinke uitdaging toen 140 nieuwe leden zich aanmeldden (normaal zijn dat er zo’n 30 per jaar), hij heeft ze allemaal – 14 elftallen – onderdak binnen de vereniging kunnen geven. Hij ontving de oorkonde; voor zijn echtgenote Johanna was er een boeket.

Ook Jan Wijers (52) werd benoemd tot Lid van Verdienste, omdat Jan al 10 jaar het jeugdvoorzitterschap met verve vervult. Bovendien heeft hij ook nog vier jaar in het dagelijks bestuur gezeten. Jan is tevens coördinator van de kleding, materialen en de scheidsrechters die we in eigen opleiding hebben. Verder is Jan de grote spil achter de jaarlijkse bloemenactie en het succesvolle Veilingdiner. Ook voor Jan was er een oorkonde en voor zijn vrouw Nicole een mooi boeket.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie benoeming!