Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Marlon Versteeg Gavin Vlijter De Treffers versterking

MARLON VERSTEEG EN GAVIN VLIJTER VERSTERKEN DE TREFFERS

De Treffers heeft voor het komende voetbalseizoen zich aanvallend weten te versterken met Marlon Versteeg en Gavin Vlijter. Beide spelers sluiten voor één seizoen aan bij het team van trainer Jan de Jonge.

Marlon Versteeg is geen onbekende voetballer in de Tweede Divisie. De 22-jarige Arnhemmer speelde al voor FC Lienden en sv Spakenburg. Beide teams leenden Marlon voor een jaar van De Graafschap.

Zijn voetballoopbaan begon hij in Elden bij Eldenia waarna hij vervolgens 8 seizoenen deel uitmaakte van de jeugdopleiding van Vitesse.

Na zijn jaren in Arnhem stond Marlon drie jaar onder contract bij De Graafschap (vijf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie). Dit contract liep na het huidige seizoen af en de keuze voor De Treffers was vervolgens snel gemaakt.

‘Voordat ik met FC Lienden en Spakenburg tegen De Treffers speelde kende ik de club natuurlijk al. Ik woon in Arnhem en De Treffers heeft een hele goede naam in de regio. Wat mij van de wedstrijden tegen De Treffers is bijgebleven is dat de sfeer langs de kant altijd goed is en het altijd druk is, dit maakt het extra mooi om voor De Treffers te gaan spelen. De goede gesprekken die ik gehad heb zorgden ervoor dat mijn keuze op De Treffers is gevallen.’

Na de afgelopen jaren in het blauw en wit gespeeld te hebben gaat Marlon over naar de kleurencombinatie rood en zwart. Marlon Versteeg vindt het moeilijk om met verlies om te gaan. ‘Ik heb echt een hekel om te verliezen dus dat zorgt ervoor dat ik nooit opgeef. Altijd druk blijven zetten ook al zit het even tegen.’ De spits, die overigens ook als valse spits uit de voeten kan, heeft ambities die hij via de rood-zwarten wil verwezenlijken.

‘Ik weet dat ik in een heel leuk team terecht ga komen dat de kwaliteiten heeft om de top vijf van de Tweede Divisie te behalen. Uiteindelijk heb ik voor mezelf de ambitie om het betaald voetbal te behalen maar ik wil eerst mijn waarde gaan bewijzen voor De Treffers!’

Gavin Vlijter (23 jaar) is een pijlsnelle linksbuiten die zijn kunsten aankomend seizoen voor De Treffers gaat vertonen.

Via SV Transvaal Paramaribo en Venlosche Boys kwam Gavin in 2014 terecht bij Fortuna Sittard. In ‘Zitterd’ speelde hij gedurende vier seizoenen 38 wedstrijden (drie goals) in de Keuken Kampioen Divisie en drie wedstrijden in de Eredivisie (tegen Excelsior, PSV en ADO).

Het abrupt beëindigde seizoen 2019-2020 speelde Gavin Vlijter voor MVV Maastricht in het rode Limburgse tricot. Dertien wedstrijden later maakt hij zijn volgende stap naar Groesbeek.

‘Zoals heel veel mensen kende ik De Treffers natuurlijk omdat de club een hele goede naam heeft. Het is een hele mooie omgeving en alles is er perfect geregeld bij de club.’

De Treffers was niet de enige optie die Gavin had. ‘Ik had meerdere opties maar ik kies bewust voor De Treffers. Ik wil me er bewijzen en een heel mooi seizoen doormaken met het team. Daarin wil ik veel winnen, minuten maken en beslissend zijn. Daar zal ik alles voor gaan doen.’

Naast het feit dat Gavin Vlijter pijlsnel is geeft hij aan dat hij graag zijn tegenstander opzoekt om vervolgens een voorzet af te leveren of een goal te maken. ‘Ik heb er heel veel zin in!’

Zoals op de website al diverse keren is aangegeven, is het bestuur van De Treffers druk doende om te komen tot een sluitende begroting voor het komende jaar. Dat zal een hele opgave zijn, maar dat kan natuurlijk niet betekenen, dat de vereniging geen nieuwe verplichtingen aan kan gaan. De Treffers staat niet stil! Ook volgend seizoen zal er een goede selectie aanwezig moeten zijn om in de Tweede Divisie volwaardig mee te kunnen doen. En dat betekent, dat – aangezien er afscheid is genomen van een aantal spelers – er ruimte is voor het aantrekken van nieuwe krachten. Tegelijkertijd worden er een aantal maatregelen genomen en inspanningen verricht om er voor te zorgen, dat dat ook financieel verantwoord is. In een brief aan onze leden willen wij daar binnenkort meer informatie over geven. Samen met elkaar kunnen we er voor zorgen, dat De Treffers een gezonde, maar ook een krachtige vereniging blijft. We zijn blij met de komst van Marlon en Gavin en wensen hen veel succes en plezier toe tijdens hun verblijf op Zuid!